Yeni iPhone modellerinin isimleri belli oldu - Haberler - indir.com

Yeni iPhone modellerinin isimleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-15 16:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

ESR adlı bir iPhone kılıf üretici şirketi tarafından Apple’ın yeni modelleri olması beklenen cihazlar için iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max olarak adlandırılacağı ifade ediliyor. Apple tarafından önümüzdeki Eylül ayı ile beraber tanıtılacak olan 2019 model iPhone cihazları merakla beklenirken, modeller hakkında sızıntı detayları gelmeye devam ediyor. Tanıtım tarihine az bir zaman kala şimdi ise ESR adlı bir kılıf üreticisinin ürün listesi tarafında yeni iPhone modellerinin isimleri gün yüzüne çıktı.

Yeni iPhone İsimleri Belli Oldu

Yeni iPhone'larda parmak izi okuyucusu ekranda olacakYeni iPhone'larda parmak izi okuyucusu ekranda olacak

Listeye göre yeni nesil iPhone serisine “Pro” eki gelecek. Listeye göre iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max olarak üç farklı model gözüküyor. Yeni modeller ile beraber öne çıkan ilk detay, X eklentisinin isimlerden kaldırılması ile beraber “Pro” ekinin eklenmesi oluyor. Sızıntılar kapsamındaki tahminlere göre 6.1 inçlik ekran büyüklüğüne sahip olması beklenen iPhone 11 cihazının iPhone XR yerine geçebilecek olması ve LCD ekranla gelmesi bekleniyor. iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinin yerine ise iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max isimleri ile devam edilmesi bekleniyor. iPhone 11 Pro’nun ekranı 5.8 inç olması beklenirken, iPhone 11 Pro Max’in ise ekran boyutu 6.5 inç olarak gözüküyor.

Telefon kılıf üreticilerinin cihaz henüz çıkmadan çeşitli bilgi ve sızıntılara sahip olduğu biliniyor. Ancak her zaman doğru çıkmamak ile beraber iPhone X modelinde de henüz telefon çıkmadan birçok kılıf satışa sunulmuştu. iPhone X döneminde kılıf boyutları uysa da, kılıf üzerinde yazan iPhone 8 ile uyumludur ibaresi, yine yanlış cihazı göstermiş olmuştu. Bakalım Apple’ın yeni isimlendirmeye sahip olacak olan yeni iPhone modelleri ne derece beğenilecek göreceğiz.


iPhone 11 tanıtım tarihi belli olduiPhone 11 tanıtım tarihi belli oldu
iPhone tek sms ile hacklenebiliyoriPhone tek sms ile hacklenebiliyor

PAYLAŞ