Yeni iPhone modelleri ne zaman çıkacak? - Haberler - indir.com

Yeni iPhone modelleri ne zaman çıkacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-06 11:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Apple’ın bu yıl piyasaya süreceği yeni iPhone modelleri için, tanıtım tarihi belli oldu.

Teknoloji dünyasında büyük bir yere sahip olan Apple’ın, bu yıl 3 yeni iPhone modeli ile çıkış yapacağı biliniyor. Herkes tarafından merakla beklenen bu 3 yeni iPhone hakkında bugüne kadar pek çok haber gündeme geldi. Yeni modellerin özellikleri hakkında sızdırılan bilgiler dahilinde bilinen birçok şey bulunuyor. Fakat bu bilgilerin gerçekliği ancak cihazların tanıtılmasıyla birlikte belli olacak. Apple bu anlamda bugüne kadar pek bilgi vermese de cihazların tanıtım tarihi ile ilgili olarak bazı bilgiler elde edildi. Apple, her zaman olduğu gibi, 3 yeni iPhone modelinde de Eylül ayında tanıtım yapmayı planlıyor gibi görünüyor.

Yeni iPhone modelleri Eylül başlarında tanıtılacak

Apple’ın, tanıtacağı yeni iPhone modelleri ile beraber bu yıla damgasını vurması bekleniyor. iPhone X, iPhone X Plus ve iPhone 9 isimlerine sahip olacağı tahmin edilen yeni iPhone modelleri için, şirketin her zaman kullandığı tanıtım tarihlerinin dışına çıkmayacak gibi görünüyor. Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni modelleri iPhone X, iPhone X Plus ve iPhone 9’u, 12 Eylül’e kadar tanıtması bekleniyor. Daha öncesinde çıkan bir haberi hatırlamak gerekirse, Apple’ın uygun fiyatlı iPhone’unun diğer modellerden yaklaşık bir ay sonra tanıtılacağı söylenmişti. Şimdi işaret edilen tanıtım tarihlerine bakılırsa da bu iddia çürüyor.

12 Eylül’ün işaret edilmesinin nedeni ise Apple’ın bugüne kadar tanıtımlarında genellikle Salı ve Çarşamba günlerini tercih etmesi. Etkinlik için verilen tarihler arasında 4 Eylül, 5 Eylül ve 11 Eylül seçenekleri de bulunuyor. Ön siparişlerin 21 Eylül’e kadar başlayacağı da söyleniyor ve 3 cihazın da en geç 12 Eylül’e kadar tanıtılacağına kesin gözüyle bakılıyor.





PAYLAŞ