Yeni iPhone modelleri nasıl olacak? - Haberler - indir.com

Yeni iPhone modelleri nasıl olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-13 19:01:03
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

2018 yılının Eylül ayında tanıtılan iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR üçlüsünün ardından tüm gözler şimdilerde 2019 iPhone modelleri üzerine çevrilmiş durumda. Bugünkü gelişme göz önüne alındığı zaman ise 2019 yılının iPhone modelleri ile ilgili bazı önemli detaylar paylaşıldı. İşte bu sene karşımıza çıkacak olan ve akıllı telefon pazarını sallayacak yeni iPhone modelleri. 

Son dönemlerde ilginç denilebilecek konsept tasarımı ile sürekli olarak karşımıza çıkan 2019 iPhone modelleri, araştırma şirketlerinin aktardığı raporlara göre daha da detaylı hale getirildi. Daha önceki yıllarda olduğu gibi, bu senede karşımıza 3 farklı model ile çıkmayı başaran Apple'ın, 2019'un Eylül ayında tanıtacağı yeni amiral gemilerinin, iPhone XI, iPhone XI Max ve iPhone XR 2019 olacağı iddia ediliyor. 

iPhone 7 ve iPhone 8 için yasak gelen o ülkeiPhone 7 ve iPhone 8 için yasak gelen o ülke

Dünyanın ilk bilgisayarın Apple 1 satışa çıkıyor

XR modeli önceki yıllara göre OLED ekran üzerine kurulacak

Wall Street Journal tarafından en son paylaşılan bilgilere göre, yeni iPhone XI'ın 5.8 inç boyutlarında OLED ekrana sahip olan bir akıllı telefon olacak. Tüm bu bilgilerin dışında, 2018 model XR'ın aksine 2019 model XR'ın 6.1 inçlik OLED ekranın üzerine kurulacağını da detaylı bir şekilde görmekteyiz. Aynı zamanda kamera bakımından ele alacak olursak, önceki yıllarda piyasaya sürülen XR modeline göre farklılık gösterecek olan XR 2019'un arka kamera kurulumunda ise çift kamera desteği ile karşımıza çıkacak. 


iOS 13 yolda, bundan sonra iPhone ve iPad'ler nasıl görünüme sahip olacakiOS 13 yolda, bundan sonra iPhone ve iPad'ler nasıl görünüme sahip olacak
iPhone XR Satışları iPhone XS Modelini Geride BıraktıiPhone XR Satışları iPhone XS Modelini Geride Bıraktı
Çin'de iPhone cihazlarda indirim başladı!Çin'de iPhone cihazlarda indirim başladı!

PAYLAŞ