Yeni iPhone modelleri Apple Pencil ile gelecek - Haberler - indir.com

Yeni iPhone modelleri Apple Pencil ile gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-29 17:25:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Samsung’un S Pen atağına Apple, yeni iPhone modelleri ile birlikte sunacağı Apple Pencil ile yanıt vermeye hazırlanıyor.

2018 yılında yeni iPhone modellerini tanıtacak olan Apple, Samsung’un tanıtımı sonrasında büyük bir merak uyandırdı. Markanın Samsung’a karşı nasıl bir yanıt vereceği ve yeni telefonu ile birlikte sektörde dengeleri nasıl değiştireceği merak edilirken ilk bilgiler de gelmeye başladı.

iPad ve Apple'ın yeni pencilleri alınmaya değer mi?

Eylül’de Apple Pencil gelecek

2018 iPhone modelleri ile sunulacak olan yeni kalemin, iPhone modellerinde desteklenmesi bekleniyor.  Konuyla ilgili detaylar TrendForce tarafından paylaşılırken 3 farklı modelin tanıtımının yapılacağı ve bu 3 modelde de Apple Pencil desteğinin olması beklenmiyor.

OLED ekranda kullanılacak

3 modelden bir tanesinin OLED ekranı ile gelmesi beklenirken sadece bu OLED panelde Apple Pencil desteğinin sunulması bekleniyor. 6.5 inç boyutunda olacak yeni telefonda Apple Pencil desteğinin nasıl olacağı, yeni kalemin neler destekleyeceği ve telefona neler katacağı bilinmiyor. OLED ekranla gelecek telefon için daha fazla detayın yer aldığı raporda telefonun 6.5 inç ekrana, 512 GB depolama alanına sahip olacağı belirtildi. RAM’in ise 4 GB olması bekleniyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ