Yeni iPad'ler Face ID'ye sahip olmayabilir - Haberler - indir.com

Yeni iPad'ler Face ID'ye sahip olmayabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-29 11:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Şayet iPad Pro’nun tekrardan tasarlanması, Apple’ın benzer bir tekrar tasarımı daha uygun fiyatlı iPad’ler için uygulayacağına yönelik içinizde bir umut oluştuysa, bu umudunuzu düşürmeniz gerekecek.

Apple News'e Abonelik Servisi Geliyor

iPad Mini 5 sızdırıldı!iPad Mini 5 sızdırıldı!

Kod takipçisi olan Steve Troughton-Smith, iOS 12.2 beta’nın Face ID içermeyen 4 adet yeni iPad düzenlemesine referans olduğunu belirtti. Bu referans ise bu ürünlerin Touch ID kullanıcılarını ve aynı zamanda daha klasik tasarıma sahip olacaklarını bize gösteriyor. Teknoloji sektörünün öncüleri arasında bulunan Apple’ın düşük fiyat fikrine sadık kalmasının yüksek bir ihtimal olduğu düşünecek olursak, bu durumun büyük bir sürpriz olmadığını bize göstermiş oluyor. Fakat gel görelim ki bu durum, firmanın derinlik algılayan kamerasının yeterince düşük bir fiyata sahip olmasının önünde hala bir süre bulunuyor.

Face ID ya da Touch ID’ye sahip olmayacağı iddia ediliyor

Aynı kod, aynı zamanda yeni biriPad touch’tan da bahsetmeden geçemiyor. Görünen o ki, Apple en son cep medya oynatıcısını unutmuş sayılmaz. Her ne kadar tam olarak nelerin yeni olduğuna yönelik bir bilgi bulunmasa da, Face ID ya da Touch ID’ye sahip olmayacağı iddia ediliyor. Başka bir söyleyiş ile söz konusu olan cihazın muhtemelen A8 çipinin yenilenmesi ile önceki sürümüne göre bir hız artışı ve diğer donanım güncellemeleri olacağı savunuluyor. Bundan daha fazlası olması da söz konusu diyebilirim. Avrasya Ekonomik Komisyonu tarafınca sertifika sürecini geçen 6 iPad sürümünün bulunduğu herkesçe biliniyor. Bu iPad’lerin arasında aynı zamanda iPad mini güncellemesi olabileceği söz konusu.


iPad Pro ile kullanabileceğiniz 10 profesyonel uygulamaiPad Pro ile kullanabileceğiniz 10 profesyonel uygulama
Uygun fiyatlı iPad'lerde, Face ID olmayabilirUygun fiyatlı iPad'lerde, Face ID olmayabilir

PAYLAŞ