Yeni iPad Pro modeli hakkında sızıntılar - Haberler - indir.com

Yeni iPad Pro modeli hakkında sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-03 21:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple'ın bu ay heyecanla beklenen yeni iPad Pro adlı cihazını tanıtacağı düşünülüyor. Bloomberg editörü Mark Gurman'ın düşüncelerine göre bu tablet Apple M1 işlemcili Mac'lere yakın bir performans sunacak. Yeni iPad Pro'nun Mart ayı içerisinde tanıtılacağı düşünülüyor. Lansmana sayılı günler kaldığı şu günler içerisinde cihazla ilgili farklı bilgiler ortaya çıktı. Bloomberg editörü Mark Gurman tabletin Apple M1 işlemcili Mac'lere yakın bir performans sunacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Gurman'ın düşüncelerine göre iPad Pro 2021, 5 nm'lik Apple A14X Bionic işlemci sistemi üzerine kurulacak. Söz konusu bu işlemci son zamanlarda çıkan MacBook ve Mac mini modellerinde gördüğümüz Apple M1 ile hemen hemen eşdeğer bir güce sahip olacak. Aynı zamanda cihazla ilgili olarak farklı detaylar da ortaya çıkıyor. 

iPad Pro bootloop sorunu ile karşı karşıyaiPad Pro bootloop sorunu ile karşı karşıya

Olması muhtemel diğer özellikler

Yeni iPad Pro'nun tasarım olarak mevcut modele oldukça benzer özelliklere sahip olduğu belirtiliyor. Tablet, daha yüksek parlaklık ve kontrast özelliği sunan mini LED ekran üzerine kurulacak. Aynı zamanda 5G modem içermesi ve ana kamera modülünün yükseltilmesi bekleniyor.


iPad Pro tasarımlı iPad Air ortaya çıktıiPad Pro tasarımlı iPad Air ortaya çıktı
iPad Pro görünümlü yeni 4. nesil iPad Air özellikleri ve Türkiye fiyatıiPad Pro görünümlü yeni 4. nesil iPad Air özellikleri ve Türkiye fiyatı
iPad Pro’nun fiyatı arttıiPad Pro’nun fiyatı arttı

PAYLAŞ