Yeni iPad Pro Ekran Onarım Ücreti Cepleri Yakacak - Haberler - indir.com

Yeni iPad Pro Ekran Onarım Ücreti Cepleri Yakacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-01 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın dün itibariyle New York’ta gerçekleştirmiş olduğu etkinliği ile beraber yeni Mac ve iPad Pro modellerinin tanıtımını gördük. Cihazlar üst seviye özelliklere sahip olarak dikkat çekerken etkinliğin hemen sonrası yeni iPad Pro servis ücretleri açıklandı. Apple’ın merakla beklenen yeni iPad Pro serisi sunmuş olduklarının yanı sıra servis ücretleri ile de dikkat çekiyor. Yeni nesil bu tablet serisinin ekran onarım ücretleri bir hayli merak ediliyordu. Nihayet resmi olarak iPad onarım listesi yayınlandı ve bu listeye Apple’ın yeni nesil modelleri olan 11 inç ve 12.9 inçlik tabletleri de eklenmiş oldu.

Yeni Nesil iPad Servis Ücretleri

Face ID'li iPad Pro Kılıfı ile Ortaya ÇıktıFace ID'li iPad Pro Kılıfı ile Ortaya Çıktı

Söz konusu açıklanan rakamlara göre yeni 12.9 inçlik iPad Pro modelinin servis ücreti 649 dolar olarak belirlenmiş durumda. Diğer yandan yeni 11 inç büyüklüğe sahip iPad Pro’nun fiyatı ise 499 dolar olarak belirlenmiş durumda. Apple Store Türkiye için henüz bir iPad servis ücretlendirme listesinde güncelleme yapılmadığı gözüküyor. Ancak var olan dolar kuru ile beraber 11 inç ve yeni 12.9 inç ekran büyüklüğündeki modellerin ülkemizde 2800 ile 3300 TL arasında bir servis onarım ücreti olması düşünülüyor. Bu noktada yeni tablet kullanıcılarının ekranları için bir hayli dikkat etmeleri gerekiyor.

Yeni tanıtılan iPad modellerini hatırlayacak olursak cihazlar yenilenmiş tasarımı ile geliyorlar. Touch ID kaldırılan modellerin güvenlik seçeneği ise Face ID olarak belirleniyor. Liquid Retina bir ekran teknolojisine sahip olacak bu modeller 5.8 mm kalınlığa sahip olarak geliyor. Face ID’ye sahip yeni iPad Pro modelinde 7 nm üretim A12 Bionic işlemcisinin X sürümü bulunuyor. 8 Çekirdekli CPU ve 7 çekirdekli GPU’ya sahip A12X Bionic işlemcisi 10 milyar transistöre sahip olarak geliyor. Oyun performansının bir hayli üst seviye olacağı bu tabletin oyun deneyimi tarafında Xbox One S seviyesinde olması iddia ediliyor.  


iPad Pro 2018 Fiyat ve Çıkış TarihiiPad Pro 2018 Fiyat ve Çıkış Tarihi

PAYLAŞ