Yeni iPad onaylandı! - Haberler - indir.com

Yeni iPad onaylandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-17 14:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Son zamanlarda kullanıcıların, Apple tarafından üretilen iPhone 9 veya diğer adıyla iPhone SE 2 en çok merak ettikleri cihazlardır. Normalde bu ay içerisinde tanıtılması beklenen uygun fiyat etiketli yeni iPhone modelinin tüm dünyaya korku salan corona virüsü nedeniyle ertelendiğine dair raporlar gündeme gelirken, bu ay içerisinde yeni iPad modellerinin tanıtılması da bekleniyordu. 

Yeni iPad kendini gösterdi

Apple'ın yeni iPad modeli, Avrasya Ekonomi Komisyonu'nda kendini gösterdi. Apple analisti olan Ming-Chi Luo geride bıraktığımız Ocak ayında bu raporu doğrular bir rapor yayınlamıştı. Kuo, teknoloji şirketi Apple'ın yılın ilk yarısında tanıtmayı planladığı iPad Pro'da artırılmış gerçeklik teknolojisinin yer alması için üç arka kameraya ve aynı zamanda derinlik sensörüne yer vereceği de bilinen durumlar arasındadır. Fakat, bu rapor yayınlanırken corona virüsü salgınının bu noktaya kadar geleceği ise düşünülen bir durum değildi. 

Apple 13.4'ün 5. beta sürümünü yayınladı!Apple 13.4'ün 5. beta sürümünü yayınladı!

Kuo tarafından bu ayın ilk günlerinde yayınlanan raporda ise Mini LED arkadan aydınlatma sistemine sahip bir ekranlara sahip yeni iPad Pro, iPad Mini ve 10.2 inç iPad modellerinin 2021 yılının sonuna kadar raflarda yerini alacağını söyledi. Bununla beraber yeni iPad modeli hakkında çeşitli bilgiler gündemde yerini aldı. Bu yeni iPad, Avrasya Ekonomi Komisyonu veri tabanında A2229 model numarası ile kendisini gösterdi. iPadOS 13 ile çalıştığı görülen bu yeni tabletin iPad, iPad Pro veya iPad Mini olup olmadığı ise halen belli olan bir durum değildir. Avrasya Ekonomi Komisyonu, teknoloji devi Apple'ın yeni ürünlerini tanıtmadan yaptığı başvuruları gözler önüne seren önemli bir kaynak haline geldi. Şirketin yeni ürünleri tanıtılmadan önce ilk olarak burada kendini gösteriyor. 2020 iPad modellerinin Apple A13X Bionic işlemciden güç alması bekleniyor. Söz konusu bu yeni iPad modelinin ne zaman tanıtılacağına dair henüz kesin bir bilgi yoktur fakat yakın zaman içerisinde tanıtılacağı düşünülüyor. 


Tim Cook'dan Apple çalışanlarına evde çalışma izni!Tim Cook'dan Apple çalışanlarına evde çalışma izni!
Apple'dan yeni patent yeni Macbook Pro'yla her şey değişebilirApple'dan yeni patent yeni Macbook Pro'yla her şey değişebilir
iOS 14 kodlarında yeni gelecek Apple ürünleri ortaya çıktı!iOS 14 kodlarında yeni gelecek Apple ürünleri ortaya çıktı!

PAYLAŞ