Yeni iPad Modellerinin Çıkış Tarihi Belli Oldu ! - Haberler - indir.com

Yeni iPad Modellerinin Çıkış Tarihi Belli Oldu !

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-25 04:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın yeni iPad modelleri bir süredir meraklıları tarafından bekleniyor. Firmanın geçmiş zamanlardaki cihaz tanıtımlarına bakarsak, 2017 model iPad'ler Mart ayında gelebilir gibi duruyor. Fakat yeni çıkan bilgilere ve iddialara göre yeni iPad modelleri 2017 yılının ikinci yarısından önce tanıtılmayacak gibi duruyor. Ayrıca yeni gelecek olan iPad modellerde yeni bir ekran boyutlu model görmemiz mümkün olacak. 10.5 inç büyüklüğe sahip yeni bir iPad modeli piyasaya giriş yapacak.

Apple'ın bu noktada 10 inçten daha büyük bir ekrana sahip model çıkartması kullanıcılar tarafından şaşkınlık ile karşılansa da, 2015 yılında çıkartılan ve tam 12.9 inç büyüklüğündeki iPad Pro'yu unutmamak lazım. Bu gibi yenilikler ve ilkler ile beraber Apple'ın önümüzdeki yıllarda daha farklı büyüklüklere sahip modeller çıkartacağının sinyallerini veriyor. Diğer bir yandan Cupertino merkezli şirket, yeni iPad modelleri arasında 12.9 inç'lik iPad Pro'nun yeni versiyonunun olacağı da düşünülüyor.

Yeni büyük boy bu tabletde ise önceki iPad Pro'ya göre sadece işlemcisinin daha farklı ve güçlü olacağı belirlenmiş durumda. Apple tarafından resmi bir sızıntı bulunmasa da, yeni iPad Pro'da Apple Pencil'nda yenileneceğine kesin gözü ile bakılıyor. Büyük boy versiyonda durumlar böyle iken, 10.5 inç'lik iPad'te ise A10X işlemcisi ile beraber standart konumda bulunan bu modelin üst segmente hitap etmesi muhtemeller arasında.

iPad modelleri arasında üçüncü olan model ise 9.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak ve donanım anlamında çok fazla yenilik barındırmayacak. Yani en küçük model olarak gözüken bu cihaz giriş seviyesi kullanıcılarına hitap edecek. Bakalım yeni iPad modellerindeki bilgiler bu durumda iken resmi tanıtım ile alakalı henüz bir bilgi sunulmuş değil.





PAYLAŞ