Yeni iOS 12.1.2 Güncellemesi Bağlantı Sorunlarını Çözüyor - Haberler - indir.com

Yeni iOS 12.1.2 Güncellemesi Bağlantı Sorunlarını Çözüyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-18 13:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple, yayınlamış olduğu yeni iOS 12.1.2 güncellemesi ile beraber iPhone modellerde yer alan bazı sorunları çözüyor. iOS’un bu yeni sürümüyle beraber gelen yeniliklere baktığımız zaman iPhone XR, iPhone Xs ve iPhone Xs Max modelleri için eSIM etkinleştirme ile alakalı yaşanan problemlerin giderildiği belirtiliyor. Türkiye’ye özgü bir iyileştirmenin de yer aldığı güncelleme de bu noktada yeni nesil iPhone cihazlarında bulunan eSIM teknolojisinin Türkiye’de aktif olmadığı biliniyor. Desteklenen ülkelerde ise normal SIM yuvasına ek olarak elektronik SIM ile beraber tek bir cihazda aynı anda iki farklı hat kullanmak mümkün oluyor.

Yeni güncelleme de ise ülkemiz adına da bir çözüm bulunuyor. Türkiye’de bulunan iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR cihazları için hücresel bağlantıyı etkileyen bir sorunun çözüldüğü ifade ediliyor. Bu kapsamda ülkemizde ay başlarında iOS 12.1.1 güncellemesiyle beraber bazı iPhone kullanıcılarının cihazlarındaki hücresel bağlantının kesildiği veya kısıtlı olarak çalıştığı belirtilmişti. Bu kapsamda bazı iPhone modellerinde ise sadece Wifi bağlantısının kullanılabilir olduğu rapor edilmişti.

iOS 12.1.1, Facetime şikayetlerini çözmek için uğraşıyoriOS 12.1.1, Facetime şikayetlerini çözmek için uğraşıyor

iOS 12.1.2 Güncellemesi

Yeni güncelleme ile beraber iyileştirilen içerikler arasında ülkemizde yaşanan bağlantı sorunları da bulunuyor. Güncelleme dosya boyutlu her cihazda değişiklik gösterebilirken, iPhone XS Max ve iPhone XR modellerinde 400 MB seviyelerinde bir güncellemenin yer aldığı belirtiliyor. Güncellemeyi dilerseniz manuel olarak indirebilir veya cihaz gece vakti Wifi bağlı bir ortamda ise otomatik olarak indirilecektir.

iOS 12.1.1 Güncellemesi Şebeke Sorununu Getirdi

iOS 12.1.2 güncellemesini yüklemek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme adımlarını takip etmeniz gerekiyor. Güncelleme dosyanızı kontrol edebilir ve Wifi bağlantısı ile güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi gerçekleştirmeden önce her ihtimale karşı yedeklemelerinizi tam bir şekilde almanızı öneririz. Bakalım güncelleme ülkemizdeki bağlantı sorunlarını çözecek mi göreceğiz.  


iOS 12.1.1 Yayınlandı, İşte Gelen YenilikleriOS 12.1.1 Yayınlandı, İşte Gelen Yenilikler
iOS 12.1.2 Beta yayınlandı! İşte detaylarıiOS 12.1.2 Beta yayınlandı! İşte detayları
iOS 12.1.1 Güncellemesi Şebeke Sorununu GetirdiiOS 12.1.1 Güncellemesi Şebeke Sorununu Getirdi

PAYLAŞ