Yeni internet tarayıcısı: Xiaomi Mint Browser - Haberler - indir.com

Yeni internet tarayıcısı: Xiaomi Mint Browser

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-24 19:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

İnternet tarayıcısı seçmek istiyorsanız, birçok alternatif tarayıcı bulunuyor. Tarayıcı konusunda Android işletim sistemi bulunduran cihazlara sahip kişiler çok daha rahat bir şekilde davranabiliyorlar. Firefox Focus, Samsung Internet, Opera ve çok daha fazlası bulunuyor. Şimdi de karşımızda yeni internet tarayıcısı: Xiaomi Mint Browser

Yeni internet tarayıcısı: Xiaomi Mint Browser

Xiaomi dünyanın en çok satan akıllı telefon markalarından birisidir. Bu satışların büyük bir kısmını da orta ve alt seviyedeki telefonlar oluşturuyor. Şirket son dönemlerde oldukça sık bir şekilde telefon modelleri çıkarmaya devam ediyor. Birbirinden güzel telefon modelleri ile karşımıza gelen Xiaomi şimdi de yeni bir tarayıcıyı bizlere tanıtıyor. Xiaomi Mint Browser, temel mantık anlayışı da düşünülmüş ve ortaya koyulmuş. 10 MB'dan daha az boyutu ile düşük sistemli telefonlarda çok daha iyi çalışmayı hedefliyor. Birçok tarayıcıda bulunan gizli mod, sesle arama ve okuma modu gibi birçok özellikleri de içerisinde bulunduruyor.

Xiaomi'nin Yeni Play Modeli İçin Tarih BelirlendiXiaomi'nin Yeni Play Modeli İçin Tarih Belirlendi

Android Police'ın günümüz şartları içerisinde alt-orta seviyedeki telefonlarından biri olan LG G4 ile yapılmış olan bu testler, uygulamanın oldukça hızlı olduğunu ortaya koymaya yetmiş. Opera Mini tarayıcısında olduğunun aksine sayfaları başka bir yerde yükledikten sonra aktarmıyor, diğer tarayıcıların kullandığı yolu kullanıyor. Mint Browser, işlevselliğini 10 MB'lık boyuta sığdırıyor ve gerçekten de mükemmel bir performans sunuyor. Belirtmemiz gereken bir konu, Xiaomi son zamanlarda MIUI ve Mi TV gibi projelerde de menülerinde reklam göstermeye başladı. Umarız bu durumu Mint Browser tarafında da yaşamayız.


İlgili uygulamalar
Xiaomi Mi Play'in özellikleri açıklandıXiaomi Mi Play'in özellikleri açıklandı
Xiaomi Mi Mix 3 Saray Özel Sürümünü tanıttıXiaomi Mi Mix 3 Saray Özel Sürümünü tanıttı
Xiaomi Redmi 7 Özellikleri Ortaya ÇıktıXiaomi Redmi 7 Özellikleri Ortaya Çıktı

PAYLAŞ