Yeni Instagram Hikayeler özelliği iPhone’daki özelliğe benziyor - Haberler - indir.com

Yeni Instagram Hikayeler özelliği iPhone’daki özelliğe benziyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-25 18:00:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Instagram sürekli olarak bünyesine kazandırdığı yeni özellikler ile gündeme geliyor. Yakın zaman önce ortaya çıktığı kadarı ile Instagram Hikayeler özelliği için yeni bir yol çiziyor. Bilindiği gibi hikayeler paylaşıldığı andan 24 saat sonra siliniyor. Eğer bu hikayenin silinmesini istemiyorsanız Instagram profilinize sabitliyorsunuz. Fakat Instagram profile sabitlenmeyen ve silinen hikayeler için iPhone'da bulunan bir özelliği devreye sokmaya hazırlanıyor.

Yeni Instagram Hikayeler özelliği iPhone’daki özelliğe benziyor

Yeni gelen Instagram Hikayesi özelliği "Son Silinenler" klasörü ekliyor. Bu uzun zamandır iPhone'da bulunuyor. Bunun yanı sıra bazı Android telefonlarda da yer alan son silinenler klasörü, Instagram'ın Hikayeler özelliği için de geliyor. 

Bu son silinenler klasöründe ise tıpkı iPhone cihazlarda olduğu gibi 30 gün boyunca duracak. Yani eğer arzu ederseniz bu hikayeyi geri döndürebileceksiniz. 

Bu özelliğe göre silinen hikayeler son silinenler bölümüne sıkıştırılarak gönderilecek. Bu, kullanıcıların otuz günlük süre dolmadan önce silmeye karşı karar verirlerse verileri geri alabileceklerinden, silme işlemini ortadan kaldırmalarına olanak sağlayabilir. Söz konusu özellik geldiğinde kullanıcılar ayarlar kısmından ulaşabilecek.

#Instagram is working on a "Recently Deleted" section for photos and videos deleted from Stories (or Stories Archive)




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ