Yeni İnsanlarla Tanışmanın En Kolay Yolu: Pişti - Haberler - indir.com

Yeni İnsanlarla Tanışmanın En Kolay Yolu: Pişti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Arkadaşlık kurmakta zorlanan iOS kullanıcıları için geliştirilmiş Pişti adlı uygulama, Facebook profilinizdeki bilgileri temel alarak, size en uygun kişiyi bulabilen ve onunla tanışmanızı daha kolay hale getiren bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Popüler arkadaşlık uygulaması Tinder'a benzeyen yapısıyla dikkat çeken Pişti, yakınınızdaki arkadaşlık kurmak isteyen kişilerle tanışmanıza ve onlarla sohbet etmeye başlamanıza imkan tanımaktadır.

Pişti

Telefon numarasına gerek olmadan sadece Facebook hesabınızla kullanabileceğiniz uygulama, konum bilgilerinizi tespit ederek, size en yakın olan kişileri listelediği gibi sizi beğenen ya da sizin beğeneceğinizi düşündüğünüz kişileri bulabiliyor.

Tanışmak istediğiniz kişileri gizli bir şekilde beğenmenizi sağlayan uygulama, beğendiğiniz kişinin de sizi beğenmesi halinde hemen konuşmanızı sağlayabiliyor. Çeşitli filtreleme seçeneklerinin de yer aldığı uygulamada mesafe ya da yaş aralığı gibi kriterleri belirleyebilir ve size en uyumlu olan kişileri bulabilirsiniz.

Tamamen Türkçe olarak geliştirilmiş ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Pişti uygulamasını, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirerek, hemen yeni arkadaşlıklar kurmaya başlayabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ