Yeni i3 İşlemcili Xiaomi Mi Laptop'lar Duyuruldu - Haberler - indir.com

Yeni i3 İşlemcili Xiaomi Mi Laptop'lar Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çin’de gerçekleşen etkinlik ile beraber teknoloji markası Xiaomi’den iki yeni dizüstü bilgisayar modeli daha tanıtıldı. Xiaomi her ne kadar fiyat performans ve amiral gemisi akıllı telefonları ile dikkat çekse de, birçok alanda ürünlerini sunmaya devam ediyor. Akıllı ev aletlerinin yanı sıra bilgisayar pazarında da yer alan şirket şimdi ise iki yeni modelini daha tanıttı. Xiaomi’den tanıtılan bu iki model 13 inç ve 15.6 inç olarak iki farklı ekran büyüklüğüyle geliyor. Daha önceki modelinde 8.nesil Intel Core i5 ve Core i7 işlemcilerini kullanan Xiaomi bu modelinde ilk Core i3 serili cihazlarını pazara sunuyor.

Xiaomi Mi Notebook 13 ve 15.6

Sürgülü Xiaomi Mi Mix 3 Reklam Filmi YayınlandıSürgülü Xiaomi Mi Mix 3 Reklam Filmi Yayınlandı

Her iki Mi Notebook modeli de Full HD 1080P çözünürlüklü bir ekrana sahip durumda. Güncel modellere göre kalın bir çerçeveye sahip olan cihazın 4 ve 8 GB RAM versiyonları bulunuyor. Depolama tarafında ise 128 GB’lık SSD modelini görüyoruz. Her iki cihazda ekstra soğutmalı çift fan sistemi yer alırken 13 inçlik model 1.3 kilogram ağırlığına sahip durumda. 14.8 mm kalınlığa sahip her iki cihaz 9.5 saaatlik bir batarya ömrü sunuyor. Ayrıca cihazlarda Dolby Surround hoparlörler ve parmak izi tarayıcısı da yer alıyor.

Yeni tanıtılan bu modellerin fiyat noktasına gelecek olursak 13 inçlik model 3799 RMB (2.946 TL) olarak belirlenirken, 15.6 inç büyüklüğündeki model ise 2403 TL olarak fiyatı belirlenmiş durumda. Bu fiyatlara henüz KDV ve vergilerin eklenmediğini belirtelim. Xiaomi resmi sitesinde Çin piyasası için ön siparişlere açılan modellerin diğer pazarlara ve ülkelere ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor. Cihazın donanım tarafında iyi özelliklere sahip olduğu gözükse de tasarım anlamında kalın çerçeveler cihaz üzerinde dikkat çekiyor.


Merakla Beklenen Xiaomi Mi Mix 3 TanıtıldıMerakla Beklenen Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtıldı
Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!

PAYLAŞ