Yeni Huawei Y9 2019 Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Yeni Huawei Y9 2019 Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-25 08:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Tüm markalarda olduğu gibi Huawei’de amiral gemisi cihazlarında olduğu gibi orta seviye modellerinde ürün çeşitliliği sunmaya devam ediyor. Şimdi ise yeni bir model daha kullanıcılarına sunacak olan markanın yeni modelinin Huawei Y9 2019 olması bekleniyor. Cihaza dair teknik detaylar ve bazı bilgiler TENAA kayıtları üzerinden ortaya çıkmış durumda. Yeni Huawei Y9 2019 modeli sunmuş olduğu özellikler ile Samsung’un Galaxy J serisi seviyesinde olacak diyebiliriz.

Huawei Y9 2019 Özellikleri

Huawei, Türkiye’nin En Büyük İkinci Akıllı Telefon Markası OlduHuawei, Türkiye’nin En Büyük İkinci Akıllı Telefon Markası Oldu

Yeni ortaya çıkan bu cihazın bazı teknik özellikleri de belli oldu. Bu noktada Kirin 710 işlemcisinin modele güç vereceği ifade ediliyor. TENAA üzerinde JKM-AL00 model numarası ile belli olan bu yeni orta segment model sunmuş olduğu özellikler ile kullanıcıların ihtiyacını fazlasıyla karşılamayı hedefliyor. Modelde yer alan işlemci yüksek ve hızlı bir çekirdek mimarisi ile güçlü bir model olmayı hedefliyor. RAM tarafına baktığımızda ise 4 ve 6 GB RAM seçeneklerini görüyoruz. Micro SD kart desteğine de sahip olan modelde 64 ve 128 GB dahili depolamalı seçenekler göreceğiz.

Tasarım noktasında cihaz pazardaki diğer modellere uygun olarak çentikli ekran yapısına sahip olacak. 6.5 inçlik Full HD+ bir panel kullanılacak olan modelin kamera tarafında da dikkat çekmesi bekleniyor. Arka yüzeyinde 20 + 2 megapiksellik dikey konumlanmış çift kamera kullanıcıları karşılayacak. Ön yüzeye baktığımızda ise 16 megapiksellik bir kamera bulunacak. Android 8.1 Oreo işletim sistemle çıkış yapacak olan modelde EMUI 8.1 arayüzünü göreceğiz. Son olarak batarya tarafında 3900 mAh’lik oldukça yeterli bir pil bulunacak.

Huawei’nin orta seviye modellerinden birisi olacak Huawei Y9 2019 modelinin fiyat segmenti tarafında uygun bir rakam ile çıkış yaparsa tutması bekleniyor. Modelin ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor.


Huawei Mate 20 Pro'da Kablosuz Şarj Özelliği OlacakHuawei Mate 20 Pro'da Kablosuz Şarj Özelliği Olacak
iPhone Kuyruğundakilere Huawei, Powerbank DağıttıiPhone Kuyruğundakilere Huawei, Powerbank Dağıttı

PAYLAŞ