Yeni Honor Play Duyuruldu - Haberler - indir.com

Yeni Honor Play Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-01 13:30:51
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Huawei’nin yan markası olarak nitelendirilen Honor’un yepyeni bir Honor Play modeli duyuruldu. Daha çok oyun odaklı özelliklere sahip olan bu yeni cihaz oyun severler için tercih edilebilir bir model olacak. Çin’in en başarılı telefon üretici markası olan Huawei kadar başarılı bir yola sahip olan Honor serisinin son model olan Note 10 cihazına ek olarak yeni bir oyun odaklı Honor Play modelide tanıtılmış oldu. Sunmuş olduğu teknik özellikler ve donanım detaylarına baktığımızda telefonun tam da bir oyun cihazı olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Honor serisinde tercih edilen şık tasarımda dikkat çekici bir diğer nokta olarak gözüküyor.

Donanım tarafına gelecek olursak modelde Huawei’nin en güçlü işlemci çipseti olan Kirin 970 kullanılmış durumda. Bu yeni Honor Play’in 4 ve 6 GB RAM seçenekleri yer alırken cihazın 6.3 inçlik boyutlu Full HD+ bir çözünürlüğü bulunuyor. Bu ekran ayrıca IPS LCD bir panel özelliğine sahipken model grafik birimi tarafında Mali-G72 MP12 çipsetini kullanıyor. Bu grafik birimi ile oyunlarda oldukça üst seviye ve akıcı performanslar alınabiliyor. Ayrıca GPU turbo yeteneğine de sahip olan cihaz ayrıca Histen Audio teknolojisi ile 7.1 sistemlere destek sunabiliyor.

Kamera tarafına gelecek olursak modelin arka yüzeyinde çift kamera bizleri karşılıyor. 16 megapiksellik F2.2 diyafram değerli kameranın hemen yanında 2 megapiksellik F2.4 diyafram bir lens yer alıyor. Ön tarafa baktığımızda ise F2.0 diyaframlık 16 megapiksel bir kamera görüyoruz. 3750 mAh büyüklüğünde bir pil ile gelen cihaz kutu içerisinden Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip durumda. Yeni Honor Play’in 4 GB olan versiyonu 290 dolar fiyat etiketine sahip olacakken, 6 GB’lık versiyon ise 360 dolar gibi bir fiyat etiketi ile gelecek. Cihazların şuan için ülkemiz fiyatı belli olmazken vergiler ile beraber yakın zamanda fiyatın netleşmesi bekleniyor.





PAYLAŞ