Yeni HomePod Hakkında Yeni Detaylar - Haberler - indir.com

Yeni HomePod Hakkında Yeni Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-13 09:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın yakın dönemde yeni uygun fiyatlı ürün serisini çıkartması bekleniyor. Yakın kaynaklardan gelen yeni bilgilere göre bu ürünlerden olacak olan yeni HomePod cihazına dair detaylar belli olmaya başladı. Yılın ikinci yarısında daha uygun fiyatlı bir HomePod cihazını göreceğiz ve bu cihazın yurt dışı fiyatının 150-200 dolar fiyat etiketi aralığında olması bekleniyor. Müzik tutkunlarının seveceği yeni HomePod cihazının tasarım çizgilerinde Mac Pro'dan ilham alınacağı iddia ediliyor.

Beyaz ve Siyah renk seçeneklerine sahip olacak hoparlör Siri desteği ile dikkat çekecek. Bu destek sayesinde kullanıcılar Apple Music'te yer alan şarkıları kolay bir şekilde dinleyebilecek. Apple'ın bu modelinde A8 işlemcisini kullanması beklenirken hoparlörde 7 adet tweeter ve woofer yer alacak. Müzik çalma detayları haricinde HomeKit ile akıllı ev cihazlarını kontrol etme yeteneği de yer alıyor. Cihaz ayrıca otomatik oda algılama teknolojisi sayesinde kçşede yada masa üzerinde durduğunu anlayacak ve ona göre en iyi müzik deneyimini kullanıcılara aktaracak.

HomePod modelinin varsayılan versiyonu 349 dolar fiyat etiketi ile Türkiye'de satışa çıkmış durumda. Yeni HomePod 2 modelinin çıkış tarihi ve fiyatına dair henüz bir bilgi yer almazken yeni modelin WWDC etkinliği kapsamında gelmesi bekleniyor.





PAYLAŞ