Yeni harita sunan PUBG Mobile 11.Sezon güncellemesi bugün geliyor - Haberler - indir.com

Yeni harita sunan PUBG Mobile 11.Sezon güncellemesi bugün geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-09 15:05:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Battle Royale oyunları arasında en popüler isimlerden birisi olan PUBG Mobile’ın en yeni sezonu olan 11.sezon güncellemesi bugün itibariyle oyuncular için yayınlanacak. Güncelleme ve yeni sezon ile beraber oyun içerisine yine birçok yenilik eklenecek. Güncelleme ile beraber gelen en büyük yeniliklerden birisi ise Town adlı yeni bir harita ve yeni bir mod olacak. 2017’de oyun dünyasına giriş yapan ve oyun dünyasında adından sıkça söz ettirmeye devam eden PUBG, hem PC, hem oyun konsolu ve hem de mobil dünyada aktif olarak oynanmaya devam ediyor. Geliştirici şirket Tencent tarafından sunulan PUBG Mobile, en az PC sürümü kadar popüler ve yoğun şekilde oynanmaya devam ediyor. Şimdi ise önümüzdeki saatlerde yayınlanacak olan 11.Sezon güncellemesi oyuna neler getirecek gelin bakalım.

PUBG Mobile 11.Sezon güncellemesi bugün geliyor

PUBG Mobile 0.16.0 güncellemesi yayınlandıPUBG Mobile 0.16.0 güncellemesi yayınlandı

Her yeni sezon güncellemesi ile beraber oyuna birçok yenilik geldi ve gelmeye devam ediyor. Şimdi ise 11.sezon için yapılan yenilikler ve çalışmalar tamamlandı ve güncelleme hazır oldu. Bugün itibariyle yayınlanacak olan güncelleme ile beraber yeni harita gelecek olması dikkatleri çekiyor. PUBG Mobile’ın bu yeni haritası “Town” olarak adlandırılırken, yeni bir mod ile de geldiğini belirtelim. Bu sayede oyun severler yeni harita deneyimini yeni bir mod ile deneyimlemeye başlayabilecekler. Bu yeni moddan bahsedecek olursak, oyuncular 4’er kişilik kırmızı ve mavi olarak iki takımdan oluşacak. Oyunu kazanmak için ise rakibin üstlerini ele geçirmek gerekecek. Takımların toplam üçer üstleri yer alacak ve kazanmak için iki üssü ele geçirmek yeterli olacak.

Güncellemeyle Town haritası ve yeni mod haricinde de bazı yenilikler bulunuyor. Bu noktada bazı yeni eşyalar ile beraber değişiklikleri de göreceğiz. Bu kapsamda Vikendi haritasında yeni bir araç kullanılabilecek. Oyunun normal sürümünde kullanılan kar motorları, artık PUBG Mobile sürümünde de bulunacak. Diğer yandan PUBG Mobile 11.sezon ile beraber Groza’nın gücü “Team Arena” modunda azaltılacak. Normal şartlarda Groza silahı 48 hasar verirken güncelleme ile beraber 45’e düşecek.

Yeni sezon yeni başlayanları da düşünüyor. Bu kasamda yeni başlayanlar eskiye göre daha fazla eşya kazanacaklar. Diğer yandan Payload ve Team Arena gibi modlarda daha fazla ödül ve eşya kazanma imkanı olacak. Yeni güncelleme ile beraber değişecek olan noktalardan birisi ise görev rehberi ekranı olacak. Oyun severlere bu kapsamda daha iyi bir deneyim sunan görev ekranı 11.sezonla beraber sunulacak.


PUBG Mobile'a, Call of Duty özelliği geliyor!PUBG Mobile'a, Call of Duty özelliği geliyor!

PAYLAŞ