Yeni Güncelleme İle Galaxy S8'e Dolby Atmos Desteği Geliyor - Haberler - indir.com

Yeni Güncelleme İle Galaxy S8'e Dolby Atmos Desteği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-05 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Reddit platformunda ortaya çıkan bir paylaşıma göre Samsung'un Snapdragon işlemci setli Galaxy S8 serisi için yayınladığı bir güncelleme ile modellere Dolby Atmos desteğinin sunulduğu ortaya çıktı. Ancak Exynos işlemcilere sahip Galaxy S8 serisi için Dolby Atmos desteğinin bulunmadığını belirtelim. Son dönemlerde Android Oreo Beta programında yer alan Galaxy S8, S8+ ve Note 8 cihazları için yoğun güncellemeler yayınlanmaya devam ediliyor. Bu güncellemelerin birinde ise Snapdragon işlemciye sahip Galaxy S8 kullanıcıları için bir yenilik geliyor diyebiliriz.

2018 güvenlik güncellemesi ile beraber yer alan güvenlik açıkları kapatılırken, gelen güncelleme ile artık telefonun açılış logosu değişiyor. Gelen güncelleme ile dikkat çeken en önemli özellik ise artık Galaxy S8'lerde Dolby Atmos desteği geliyor. Dolby Atmos desteği ile cihazlarda ses kalitesi zenginleştirilerek, popüler bir surround ses teknolojisi ortaya çıkıyor. Atmos ile Viper4Android yardımıyla telefonunuzun ses kalitesini oldukça üst seviyelere kaliteli bir şekilde çekmeniz mümkün oluyor. Ancak tekrar hatırlatalım ki bu özellikten şuan için sadece Snapdragon işlemciye sahip Galaxy S8 kullanıcıları yararlanmaktadır.

Henüz Galaxy Note 8 için gözükmemiş olan yeni güncellemenin ne zaman çıkacağı bilinmiyor. Ancak Samsung'un 15 Ocak tarihinde beta programını kapatması beklentiler arasında bulunuyor. Note 8 için ise yakın zamanda bu desteğin sunulduğu güncellemenin yayınlanacağını dile getirebiliriz.





PAYLAŞ