Yeni Güncelleme Apple Watch Series 4'ü Bozuyor! - Haberler - indir.com

Yeni Güncelleme Apple Watch Series 4'ü Bozuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-02 12:00:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Yaklaşık üç gün önce kullanıcıların saatlerine gelen watchOS 5.1 güncellemesiWatch Series 4 akıllı saatlerde büyük sorunlar yarattı. Apple, saatleri çalışamaz hale getiren güncellemeyi hemen geri çekti, Apple'dan konuya dair henüz net bir açıklama gelmedi.

ABD merkezli olan teknoloji devi Apple'ın, kısa süre önce düzenlediği konferansla tanıttığı Watch Series 4, müthiş özellikler ile karşımıza çıkmıştı. EKG dahi çekebilen akıllı saat geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü ve önemli satış sayılarına ulaşmayı başarmıştı. Yeni saatini güncelleyerek daha iyi performans sunmak isterken hiç karşılaşmak istemeyeceği sorunlar ile karşı karşıya kaldı.

Apple Watch 4 Yepyeni Bir Tasarımla GelebilirApple Watch 4 Yepyeni Bir Tasarımla Gelebilir

Yayınladığı watchOS 5.1 isimli güncellemede büyük hatalar yapan Apple, kullanıcılarının saatlerini kullanamaz hale getirdi. Yeni güncellemeyi yükleyen yüzlerce kullanıcı saatlerini kullanamadıklarından şikayetçi olurken, saatlerin Apple logosunda kaldığını belirttiler.

Eyvah, saatim açılmıyor! Ne yapmalıyım?

Kullanıcı şikayetlerinin artmasının ardından harekete geçen Apple, yayınladığı watchOS 5.1 güncellemesini hemen geri çekti. Güncellemeyi yükleyenlerle alakalı bir açıklama bulunmayan Apple , birkaç gün sonra güncellenen yeni güncellemeyle kullanıcılarının karşısına çıkacağı söylenenler arasında yerini kaptı. Yazılım uzmanlarıysa henüz watchOS 5.1 saatini güncellemeyenleri güncellemeyi yüklememeleri gerektiğini hatırlarken, güncelleme uyarısı alanların bunları yok saymaları gerektiğini belirttiler.


Apple Watch 4 ve Yeni iPhone Ön Sipariş Rakamları Belli OlduApple Watch 4 ve Yeni iPhone Ön Sipariş Rakamları Belli Oldu
Apple Watch 4 mü Watch 3 mü Alınmalı?Apple Watch 4 mü Watch 3 mü Alınmalı?
Türkiye'deki Apple Watch 4 Serisinde İlginç Bir Detay Ortaya ÇıktıTürkiye'deki Apple Watch 4 Serisinde İlginç Bir Detay Ortaya Çıktı

PAYLAŞ