Yeni Google Pixel'in Lansman Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Yeni Google Pixel'in Lansman Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-16 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemde tıpkı Apple cephesinde olduğu gibi Google şirketinin de bir uygun fiyatlı Google Pixel modeli sunması bekleniyor. Bu yönlü çeşitli sızıntılar ortaya çıkmaya devam ederken, şimdi ise orta segment bu yeni Pixel clhazların tanıtım tarihi belli oldu. Google, 7 Mayıs tarihinde global bir etkinlik gerçekleştirecek. Bu etkinlik kapsamında ise Google’ın orta segment bir akıllı telefon ile alakalı duyuru yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Google’ın bu yeni uygun fiyatlı telefon serisinin Pixel 3a ve Pixel 3a XL olarak adlandırılması bekleniyor. Daha önceki sızıntılara göre her iki modelinde Snapdragon 670 işlemcisinden gücünü alması bekleniyor. 4 GB RAM ile gelecek olan modellerde 12 megapiksel arka ve 8 megapiksellik ön kamerayı göreceğiz.

Yeni Uygun Fiyatlı Google Pixel Geliyor

Samsung kullanıcıları, Google Pixel'e yöneliyorSamsung kullanıcıları, Google Pixel'e yöneliyor

Modellerin tasarım detaylarına gelecek olursak 5.6 inç büyüklük ile gelmesi beklenen bu cihazın 1080 x 2220 piksel bir çözünürlük sunması bekleniyor. XL olan versiyonda ise 6 inç ekran ile beraber 1080 x 2160 piksel bir çözünürlük olacak. Modellerin ekran tasarımı noktasında çentikli olmaması ve normal olması bekleniyor. Google’ın 2016’dan beri ilk defa 600 dolar altından bir fiyatla cihaz satması bekleniyor. Bu noktada fiyat politikasında değişikliğe gidecek şirketin, bu yolla daha geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor.

Şuan için cihazlar hakkında ortaya çıkan bilgiler bunlardan ibaret olurken, 7 Mayıs ile beraber daha da detaylanması bekleniyor.  


Google Play Store ile Android sistem güncellemeleri yapılabilecek!Google Play Store ile Android sistem güncellemeleri yapılabilecek!

PAYLAŞ