Yeni Google Pixel 90 Hz ekranla geliyor - Haberler - indir.com

Yeni Google Pixel 90 Hz ekranla geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-08 15:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google’ın en yeni amiral gemisi serisi olması beklenen Pixel 4 ve Pixel 4 XL modelleri hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Birçok içeriği sızdırılan modelin şimdi ise 90 Hz ekran yenileme özelliği ile geleceği ortaya çıktı. Google’ın bu yeni serisi merakla beklenirken, şirket tarafından yapılan çeşitli paylaşımlar ile bazı sızıntılar yapılmaya devam ediliyor. Sürekli gündemde olan yeni Pixel 4 ve Pixel 4 XL modelleri hakkında şimdi ise ekran tarafında önemli bir detay ortaya çıktı. Bu noktada Pixel 4 ve Pixel XL modellerinin ekranının 90 Hz tazeleme hızında bir özelliğe sahip olacağı ortaya çıktı.

Google Pixel 4 Ekran Detayları Belli Oldu

Google Pixel 4 sızdırıldıGoogle Pixel 4 sızdırıldı

Yüksek yenileme hızına sahip olan ekranları ilk olarak oyuncu akıllı telefon modellerinde görmüştük. Daha sonra ise OnePlus 7 Pro amiral gemisi cihazında da 90 Hz yenileme hızı karşımıza çıkmıştı. Ancak artık sadece oyuncu telefonlarında değil, arayüzde akıcılık isteyen kullanıcılar için de normal amiral gemisi modellerde 90 Hz tazeleme hızını görmeye başlıyoruz. Oyun deneyimini yükselttiği gibi ayrıca normal kullanımda da farkını ortaya koyuyor diyebiliriz. Şimdi ise Google’nda bu tarz bir hamle ile ekran tarafında yüksek bir yenileme hızı sunması bekleniyor.

Beklenen diğer özelliklere bakacak olursak ise Pixel 4 modelinde 5.7 inç boyutunda Full HD+ çözünürlüklü OLED bir panelin yer alması bekleniyor. Pixel 4 XL cihazında ise bu boyut 6.3’e yükselirken çözünürlük ise QHD+ olacak. Her iki cihazda 90 Hz yenileme hızı ile gelecekken, Google’ın bu ekranları Smooth Display olarak adlandırması bekleniyor. Batarya tarafında ise Pixel 4 cihazında 2800 mAh ve Pixel 4 XL’da ise 3700 mAh seviyelerini göreceğiz. İşlemci gücü ise yüksek bir ihtimalle Snapdragon 855 modeli olacak. Cihazın 4 Ekim ile beraber tanıtılması bekleniyor.


Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL teknik detaylar sızdırıldıGoogle Pixel 4 ve Pixel 4 XL teknik detaylar sızdırıldı
Google Pixel geri dönüşümlü malzeme kullanacakGoogle Pixel geri dönüşümlü malzeme kullanacak

PAYLAŞ