Yeni Google Maps Genel Kullanıma Açıldı - Haberler - indir.com

Yeni Google Maps Genel Kullanıma Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz yıl Google tarafından tanıtılan ve baştan aşağıya yenilenen harita servisi Google Maps, yeni arayüzü ile birlikte tüm internet kullanıcılarının hizmetine sunuldu.

Yenilenmiş olan Google Maps deneyimine geçen yaz aylarından bu yana ön izleme sayfası üzerinden ulaşılabiliyordu. Bugünden itibaren genel kullanıma açılan Google Maps, yeni arayüzünü varsayılan olarak Google Haritalar hizmeti ile kullanıcılara sunmaya başladı. Tam ekran haritalara ve akıllı keşfetme özelliklerini ön plana çıkaran yeni Google Maps'de ayrıca ulaşım ile ilgili yeni güncellemeler de yapılmış durumda.

Önümüzdeki günlerde Haritalar'ın tüm kullanıcılara kademeli olarak açılacağını bildiren Google Maps Başkan Vekili Brian McClendon, sunulan her yeni üründe olduğu gibi yapılan tasarım değişikliklerinin başta bazı sorunlara neden olabileceğini ancak kusursuz haritaların ve bilinmeyen bölgelerde gezinmenin oldukça heyecan verici olacağını umduğunu açıkladı.

Yenilenen arayüzü ile Google Maps'ı web üzerinden deneyimlemek için buraya tıklayabilir ya da masaüstü ve mobil sürümlerine sahip olmak için aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebileceğiniz gibi özel olarak hazırlanmış olan Yeni Google Maps Tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Google Maps Tanıtım Videosu


PAYLAŞ