Yeni Google Glass Versiyonu Streye Geliyor - Haberler - indir.com

Yeni Google Glass Versiyonu Streye Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-10 09:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bir zamanların oldukça çok konuşulan teknolojisi olan Google'ın Glass gözlükleri ilk çıktığı zamanlar yoğun bir şekilde konuşuluyordu. Ancak Google Glass bir süre sonra unutuldu ve ilk çıktığı zaman ki popülerliğini kaybetti. Ancak Google ise bu durumdan vazgeçmemişe benziyor ki şimdi ise daha çok kurumsal alana hizmet vermesi beklenen Google Glass'ın yeni bir versiyonu geliyor. Glass for Work programı iş ortağı olan Streye, Glass Enterprise Edition cihazını 1550 avroluk fiyat etiketi ile satışa sunuyor. İşletmelere ve kurumsallara özel olarak piyasaya girecek olan Streye yeni Google Glass gözlüklerinin kurumsal içerik yayın servisleride hediye ediliyor. Bu noktada Google Glass'ın normal kullanıcılar için pekte uygun olmadığını söyleyebiliriz.

Glass'ın bu yeni ürünü Streye, şuana kadar çıkmış en rahat satın alınabilir Google Glass gözlüğü olacak. Birseysel kullanıcılara hitap eden Google gözlükleri ile beklenen yükselişi yakalayamayan şirket ikinci kez atağa geçerek bir başarı yakalamak istiyor. Eller serbest bir şekilde çalışanlar için bu gözlük oldukça mantıklı bir ürün diyebiliriz. Yeni gözlük 780 mAh bataryası ile daha uzun bir süre kullanım imkanı sunacak. Bu noktada bir iş gününü rahat bir şekilde çıkartabilmesi bekleniyor.

Yeni Streye Google Glass Enterprise Edition'un teknik detaylarına baktığımızda ise cihazda 32 GB dahili depolama ve Intel Atom işlemcisi yer alıyor. Daha hızlı Wifi bağlantı teknolojisine sahip cihazda GPS ve birçok sensör bulunuyor. Ayrıca daha güçlü bir hoparlöre sahip olan cihazın değişiklikleri dikkat çekiyor. Bir gözlüğe ihtiyaç duyurlan iş yapmıyorsanız ve bir profesyonel kullanıcı değilseniz bu gözlük pekte size göre değil diyebiliriz.





PAYLAŞ