Yeni Google Drive ile Tanışın (Video) - Haberler - indir.com

Yeni Google Drive ile Tanışın (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Popüler bulut depolama servisleri arasında yer alan Google Drive, önümüzdeki günlerde yenilenen arayüzü ve kolay kullanılabilir yeni fonksiyonlarıyla kullanıcılara daha pratik bir kullanım imkanı sağlayacak.

İlk olarak masaüstü ve mobil platformlarda arayüz değişikliğine gideceği bildirilen yeni Google Drive'da ilk göze çarpan 'New' yani 'Yeni' butonunun gelmiş olması. Ekranın sol üstünde bulunan bu tuş sayesinde döküman oluşturma ve dosya yükleme işlemleri tek bir yerden yapılabiliyor.

Yeni Google Drive

Sade bir tasarıma sahip olacak Google Drive'ın yeni arayüzü beraberinde daha kolay bir şekilde birden fazla dosya seçme, en son kullandığınız dosyaların listeleriyle basitleştirilmiş bir araç çubuğunu da beraberinde getiriyor.

Ayrıca performans ve hızlandırma gibi iyileştirmelerinin de yapıldığı Google Drive'ın yeni değişiklikleri şimdilik sınırlı sayıdaki kullanıcılar için aktif olmuş durumda.

Yeni Google Drive

İlerleyen günlerde küresel bazda yeni tasarımını kullanıcılarına açacak olan Google Drive servisini kullanmak için masaüstü ve mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi yeniliklerle ilgili yayınlanan Google Drive Yeni Arayüz Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Yeni Google Drive Tanıtım Videosu


PAYLAŞ