Yeni Google Chrome'a Gelen Yenilikler - Haberler - indir.com

Yeni Google Chrome'a Gelen Yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-25 09:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Eski tasarımından kurtulmak isteyen ve daha modern bir tasarıma sahip olmak isteyen Chrome, artık yenilenen özellikleriyle kullanıcıların karşısına geliyor. Aslınca Chrome, bu değişiklik için biraz geç kaldı. Çünkü Microsoft Edge'in çıkması, Opera ve Firefox tarayıcılarının modern tasarımları yüzünden Chrome daha eski kalıyordu. Bu konuda adım atmak isteyen Chrome yenilenen tasarımına kavuştu.

Yeni bir görünüm, her şeyi daha hızlı yapabilme olanağı

Google Chrome, artık daha fazla bellek kullanıyorGoogle Chrome, artık daha fazla bellek kullanıyor

Web tarayıcısındaysanız yapmak istediğiniz herhangi bir göreviniz vardır. Yeniden tasarlanan sekmeler ile birlikte daha kolay şifre yönetimi, daha zengin arama sonuçlarıyla Chrome tüm yapabilecekleriniz için ihtiyacınız olanı sunuyor.  Sekmelerin görünümleri hakkında bahsedecek olursak, daha oval bir tasarıma sahip durumdalar. 

Yapmak istediğiniz her şey için akıllı arama

Aradığınız herhangi bir şeye adres çubuğundan hızlı bir şekilde ulaşmak ister misiniz? Chrome'un yeni adres çubuğu ile birlikte arama işini daha hızlı ve daha basit hale getirmek için Google Arama'yı kullanıyor.

Chrome güvenlik internetteki süper gücünüz!

Web'de ne gibi sorunlar olabileceğini tam olarak bilemiyor musunuz? Bu konuyu bilmenize gerek de yok zaten. Chrome, kimlik avı ve zararlı siteler gibi güvenlik sorunlarından sizi otomatik olarak korur.

İstediğiniz yere gidin, istediğinizi yapın

Chrome tüm işletim sistemlerinde ve tüm cihazlarda çalışır. Dizüstü bilgisayarınız ve telefonunuz arasında geçiş yapan, istediğiniz şekilde özelleştirin ve daha fazlasını yapmaya devam edin. 


Google Chrome'dan, interneti yavaş olanlara müjdeGoogle Chrome'dan, interneti yavaş olanlara müjde
Chrome 68 indirilmeye sunulduChrome 68 indirilmeye sunuldu
Chrome Material tasarımı nasıl kullanabilirsiniz?Chrome Material tasarımı nasıl kullanabilirsiniz?

PAYLAŞ