Yeni Google Chrome güncellemesi yayınlandı - Haberler - indir.com

Yeni Google Chrome güncellemesi yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-05 17:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

İnternet devi Google, bu ay sonlarına doğru Chrome 73 sürümü ile büyük bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor. Fakat ana güncelleme öncesinde çeşitli küçük güncellemeler şimdiden yayınlanmaya başladı. Bugün Chrome tarayıcısı için yayınlanan güncelleme ile beraber Linux, Windows ve MacOS olarak tüm masaüstü platformlar 73.0.3683.103 versiyonuna yükselmiş oldu. Küçük bir güncelleme olarak karşımıza çıkan bu sürümde Google Chrome için herhangi bir yeni özellik görmüyoruz. Ancak tarayıcıda yer alan en büyük sorunlardan birisi olan Windows 10’da ekran titreme hatası bu güncellemeye rağmen hala olmaya devam ediyor. Google Chrome tarayıcısı bazı Windows 10 cihazlarda titreme yaparken, Google ise bu sorunun giderilmesi için Windows 10 özelleştirme ayarını devre dışı bırakmalarını öneriyor.

Google Chrome’dan Yeni Güncelleme

Chrome için Karanlık Mod Özelliği GeldiChrome için Karanlık Mod Özelliği Geldi

Henüz kullanıcılar geçici bir çözüm sağlarken, yakın zamanda yayınlanacak olan tam güncelleme ile beraber Google’ın bir düzeltme sağlaması bekleniyor. Bugün gelen güncellemenin Chrome 73 için son güncelleme olacağı ve ay sonuna doğru artık güncelleme olmaması ile beraber Google Chrome 74 sürümünün 23 Nisan’da yayınlanması bekleniyor. Yeni güncelleme masaüstü platformlar dahil tüm mobil cihazlar için de yayınlanması bekleniyor. EdgeHTML’den Google Chrome’un arkasında aynı tarayıcı motoruna geçiş yapan Microsoft Edge ile beraber Chromium tabanına sahip tarayıcıların artmaya devam ettiğini görüyoruz.

Bu yılın sonlarına doğru ise Edge’in kararlı sürümünün Windows 10 ile beraber Linux ve macOS dahil olarak tüm destekleyen cihazlarda yayınlanması bekleniyor.  


İlgili uygulamalar
Google Chrome 73 çıktı! İşte yeni özelliklerGoogle Chrome 73 çıktı! İşte yeni özellikler

PAYLAŞ