Yeni gmail özelliği hayatı kolaylaştıracak - Haberler - indir.com

Yeni gmail özelliği hayatı kolaylaştıracak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-10 21:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

En popüler mail servislerinden birisi olan Gmail, yeni özellikleri ile kullanıcı deneyimini artırmaya devam ediyor. Şimdi ise yeni özelliklerden birisi kısa süre önce ortaya çıktı. Bu yeni özellik ise Gmail üzerinden mail gönderirken daha kullanışlı olacak. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar başka bir mail ekini alıp yeni bir mail göndermesine olanak sağlayacak. İki mail arasında yer alan ekleri transfer etmek için cihaza indirmek ve geri yükleme işlemlerine gerek kalmadan, bir maildeki ek içeriklerini diğer maile sürükle bırak ile aktarmak mümkün olacak.

Gmail İçin Yeni Özellik Geliyor

iOS: Gmail otomatik yanıtlama nasıl yapılır?iOS: Gmail otomatik yanıtlama nasıl yapılır?

Diğer yandan ana sayfada iken, gelen bir maili seçebilecek ve üç nokta simgesi ile “Ek olarak ilet” denildiği zaman kullanabileceksiniz. Her mail .eml uzantılı olduğu için doya haline gelerek mail gönderdiğiniz alıcı tüm mail uygulamalarından bu dosya açılabilecek.  Ancak dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi ise gönderilen mail oluyor. Diğer maillerin konuşmalarının eklenip eklenmeyeceği merak ediliyor. Google’ın bu yeni Gmail özelliği üzerinde çalışma ve geliştirmeleri sürüyor. Açıklanan bilgilere göre yeni özellik 21 Ocak tarihi itibaren dağıtılmaya başlanacak. Kademeli olarak dağıtılacak olan söz konusu güncellemenin kısa süre içerisinde pazardaki kullanıcılar için aktif olması bekleniyor.

Google’ın en başarılı servislerinden birisi olan Gmail, bu noktada geliştirilerek kullanıcı deneyiminin arttırılmasına yönelik çalışmalar yapılmaya devam ediliyor. Play Store ve App Store üzerinden Gmail’i güncellemeyi ihmal etmeyin.


Gmail karanlık mod herkesi memnun edemeyecekGmail karanlık mod herkesi memnun edemeyecek
Gmail, Google Drive ve Google Takvim Outlook’a geliyorGmail, Google Drive ve Google Takvim Outlook’a geliyor

PAYLAŞ