Yeni gelen Instagram özelliği ile önemli bir yara kapatıldı - Haberler - indir.com

Yeni gelen Instagram özelliği ile önemli bir yara kapatıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-11 12:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler fotoğraf paylaşım servislerinden birisi olan Instagram için yeni özellikler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise uzun zamandır kullanıcılar tarafından beklenen yeni bir özellik ortaya çıktı. Instagram ilk çıktığı dönem sadece fotoğraf paylaşımı yapılabilen bir platformdu. Daha sonra ise uzun bir süre geçtikten sonra özel mesaj desteğine kavuşmuştu. Bu dönemde ise bir mesajlaşma servisi olarak kullanılırken, özel mesajlar tarafında hala eksikleri bulunuyordu. Bu noktada baktığımız zaman özel mesajlarda yer alan paylaşımları göremiyor veya konuşma içi arama yapılamıyordu. Özellikle birisine göndermiş olduğunuz bir gönderiye tekrar ulaşmak için oldukça fazla yukarı çıkmak ve bulmak gerekiyordu. Ancak gelecek olan yeni özellik ile bu sorunun önüne geçilmiş olunacak.

Instagram Dm İçin Beklenen Özellik

 

Instagram yepyeni bir çekim modu ile yenilendiInstagram yepyeni bir çekim modu ile yenilendi

Instagram is testing "Shared" section in Direct showing all "Photos and Videos" and "Posts" that's shared in the chat pic.twitter.com/PJzh8wFpja — Jane Manchun Wong (@wongmjane) 10 Ekim 2019

 

 

Yeni özellikle beraber artık sohbet içerisinde yer alan fotoğraf ve video paylaşımları sohbeti sessize almaya yarayan panel kısmında görülecek. Bu noktada panelde Instagram’dan karşıdaki kişiye göndermiş olduğunuz tüm gönderileri listelenmiş şekilde göreceksiniz. İkinci bir başlık adı altında sıralanan olan gönderiler bu sayede mesajlar ile karışmış olmayacak. Ortak paylaşımlar adlı olan bu özellik bir mühendis tarafında keşfedilirken, özelliğin şu sıralarda test aşamasında olduğu ve detaylı tüm bilgilerin özelliğin sunulması ile beraber belli olması bekleniyor.

Bakalım bu yeni özellik daha çok Instagram mesaj servisleri üzerinden birbirlerine paylaşım gönderimi yapan kullanıcıların işine yarayacak gibi duruyor.


İlgili uygulamalar
Instagram TBT'yi yeni bir mod haline sokuyorInstagram TBT'yi yeni bir mod haline sokuyor
Instagram masaüstü DM görüntüleri heyecan yarattıInstagram masaüstü DM görüntüleri heyecan yarattı

PAYLAŞ