Yeni Galaxy Tab Advanced Serisi Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Yeni Galaxy Tab Advanced Serisi Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-10 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Her ne kadar üreticiler akıllı telefon modellerine yoğunlaşmış olsalarda, tablet piyasası içinde yakın zamanda yeni modellere görmeye devam edeceğiz. Bu noktada Güney Koreli üretici Samsung cephesinden uzun bir zamandır yeni bir amiral gemisi tablet modeli bekleniyordu. Nitekim bu model olduğu iddia edilen yeni Galaxy Tab S4 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Ancak yeni tablet serisinin Galaxy Tab Advanced 2 ve Advanced 2 XL adlarına sahip olarak gelmesi ve bu cihazlara ek olarak bir Galaxy Tab S4 modelinin seriye eşlik etmesi beklentiler arasında bulunuyor. TabletMonkeys kaynaklı sızıntılara göre ortaya çıkan görsellerin yeni Galaxy Tab Advanced 2 ve Advanced 2 XL'a ait olduğu iddia ediliyor.

Bu yeni serinin Galaxy Tab S4 serisine göre daha uygun fiyatlı bir yapıda gelmesi bekleniyor. Galaxy Tab A2 ve Galaxy Tab A2 XL kısaltmasına sahip olan yeni serinin yaklaşık iki yıl önce çıkış yapmış olan Galaxy Tab A 10.1 inç modelinin devamı niteliğinde olacağı düşünülüyor. Bu yeni tablet serisinin ortaya çıkan teknik detaylarına baktığımız zaman cihazlarda 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü Full HD bir ekran yer alıyor. Samsung'un Exynos 7870 işlemci setine sahip olacak bu modelde 3 GB RAM ile beraber 32 GB dahili depolama bizleri karşılayacak. Fiziksel bir tuş yer almayacak model ayrıca USB-C girişine sahip olacak.

Tab A2 XL modelinde ise biraz daha büyük bir ekranın fark yaratması bekleniyor. Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip olacak cihazların IFA 2018 kapsamında Samsung tarafından duyurulması bekleniyor. Ayrıca 9 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Galaxy Note 9 etkinliği ile de modelin çıkış yapma ihtimali yer alıyor.





PAYLAŞ