Yeni Galaxy S10 Ailesinin Ekran Boyutları Belli Oldu - Haberler - indir.com

Yeni Galaxy S10 Ailesinin Ekran Boyutları Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-10 14:21:31
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Doğruluk oranı yüksek sızıntıları ile ünlü isim olan Evan Blass tarafından şimdi ise yeni yılın merakla beklenilen model serisi olan Galaxy S10 ailesinin ekran boyutları paylaşıldı. Üç model olarak karşımıza çıkacak Galaxy S10 serisinin ekran çerçeve ve boyut detayları belli olmuş oldu. 2019 yılı ile beraber Samsung, Galaxy S serisinin 10.yılını kutlayacak. Bu yıla özel olarak yeni Galaxy S10 serisinin yenilikçi teknolojilere ve detaylara sahip olması bekleniyor. Yeni Galaxy S10 serisinin üç farklı versiyonu bulunması bekleniyor. Şimdi ise Evan Blass tarafından konuyla alakalı bir görsel paylaşılarak cihazların ekran boyutları ile beraber kod numaraları belli edilmiş oldu.

Samsung Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı Sızdırıldı

Samsung Galaxy Eatch'da parmak izi okuyucu nerede olacak?Samsung Galaxy Eatch'da parmak izi okuyucu nerede olacak?

Galaxy S10 Serisinin Ekran Boyutlar

Twitter üzerinden yapılan paylaşım ile en uygun fiyatlı model olması beklenen Galaxy S10 Lite’ın Beyond 0 kod adına ve SM-G970F model numarasına sahip olması bekleniyor. Ekran boyutu tarafında ise Lite’ın standart Galaxy S9 modeli gibi 5.8 inçlik bir büyüklükle sunulması bekleniyor. Ekran çerçevelerinin tamamen kalkacağı bu modelin bu noktada Galaxy S9’a göre daha küçük bir kasada gelmesi düşünülüyor. Standart model olan Galaxy S10 ise Beyond 1 kod adı ve SM-G973F model numarasına sahip olacak. Standart model bu sefer 6.1 inç ile çerçevesiz olacak.

Standart modellerin 2019 ile beraber biraz daha büyümesi ancak çerçevelerin tamamen kaldırılması dikkat çekici yenilikler olarak gözüküyor. Serinin en güçlü üyesi olacak olan Galaxy S10+ ise bu noktada Beyond 2 ve SM-G975F model numaralarına sahip olacak. Bu cihazda 6.4 inçlik büyük bir ekranla gelirken ekran çerçevelerinin ve çentiğin tamamen kalkacağı bir tasarıma sahip olacak. Bu kapsamda en Premium model Galaxy S10+’un yüzde 95’den daha fazla bir ekran gövde oranıyla sunulması bekleniyor.  


Samsung Galaxy A50 Benchmark Testleri GözüktüSamsung Galaxy A50 Benchmark Testleri Gözüktü
Snapdragon 855'li Galaxy S10+ Exynos 9820'i Geride BıraktıSnapdragon 855'li Galaxy S10+ Exynos 9820'i Geride Bıraktı
İşte Galaxy S10 Modelinin Gerçek Görüntüsü Ortaya Çıktıİşte Galaxy S10 Modelinin Gerçek Görüntüsü Ortaya Çıktı

PAYLAŞ