Yeni Galaxy M ve A Serileri Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Yeni Galaxy M ve A Serileri Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-27 11:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung için her ne kadar yeni Galaxy S10 ve katlanabilir yapıya sahip telefon üzerinde yoğunlaşılmış olunsa da, şirketin sunacağı orta seviye akıllı telefonlarda pazarda önemli bir role sahip oluyor. Bu noktada 2019 yılında göreceğimiz yeni Samsung Galaxy serilerinin sunmuş olduğu özellikler ve tasarım ile dikkat çekmesi bekleniyor. Bu noktada şirketin var olan bazı Galaxy modelleri yerine yeni Galaxy A ve Galaxy M modellerini pazara sunması bekleniyor. Yeni modellerden olacak olan Galaxy M serisinin uygun fiyatlı olarak pazarda bulunması beklenirken, Galaxy A serisi ise zaten bulunan A serisine yeni cihazlar eklenmesi bekleniyor. Şimdi ise her iki cihazın renk seçenekleri ve bazı detayları tekrardan gün yüzüne çıktı.

Yeni Galaxy M ve Galaxy A

Galaxy A8s Konsept Tasarımları Ortaya ÇıktıGalaxy A8s Konsept Tasarımları Ortaya Çıktı

Serinin en güçlü modeli olması beklenen Galaxy A50’nin SM-A505F model numarasına sahip olması bekleniyor. 64 ve 128 GB dahili depolamalar ile gelecek olan cihazın mavi,beyaz, gümüş, pembe ve siyah renk seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Daha uygun fiyata sahip olacak olan Galaxy A30 ise SM-A350F model numarasına sahip olacak. 32 ve 64 GB dahili depolama versiyonlarının yer alması beklenen bu modelin ise kırmızı, siyah, beyaz ve mavi renk seçeneklerini göreceğiz.

Yeni Galaxy M serisinin üç farklı modele sahip olması bekleniyor. SM-M105, SM-M205 ve SM-M305 model numaralarına sahip olacak bu cihazlar ise sırayla Galaxy M10, M20 ve Galaxy M30 olarak belirlenecek. Bu üç cihazında koyu gri ve mavi renk seçeneklerine sahip olacakken, depolama tarafında M10 16 ve 32 GB, M20 32 ve 64 GB ve son olarak M30 ise 64 ve 128 GB dahili depolama seçenekleri ile pazarda yerini alacak. Modellerin Aralık son haftası veya 2019 başı ile beraber tanıtılması bekleniyor.


Galaxy S10'da Yer Alacak Yeni Tasarım Detayı Belli OlduGalaxy S10'da Yer Alacak Yeni Tasarım Detayı Belli Oldu
Galaxy Note 9 Kamera Donma Sorunu İçin Güncelleme GeliyorGalaxy Note 9 Kamera Donma Sorunu İçin Güncelleme Geliyor
Samsung Galaxy M20'nin Antutu Benchmark sonuçları ortaya çıktıSamsung Galaxy M20'nin Antutu Benchmark sonuçları ortaya çıktı

PAYLAŞ