Yeni Galaxy Fold, 8 inç ekrana sahip olabilir - Haberler - indir.com

Yeni Galaxy Fold, 8 inç ekrana sahip olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-28 17:31:08
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un katlanabilir akıllı telefon modeli olan Galaxy Fold’un devam modeli olan Galaxy Fold 2 cihazının çıkış dönemi belli oldu. Güney Koreli şirket Samsung’un geçtiğimiz yıl piyasaya sunmuş olduğu Galaxy Fold modeli aşırı yüksek fiyat etiketi ve yaşamış olduğu ekran problemi ile gündeme gelmişti. 2019’da oldukça ses getiren bu akıllı telefon pazarın ilk katlanabilir akıllı telefon modeli oldu. Samsung’un yaşamış olduğu bu problemlerden sonra şimdi ise şirket Galaxy Fold 2 üzerine yoğunlaşmış oldu. Şirket ayrıca 2020 yılında Galaxy Z Flip modeli ile katlanabilir akıllı telefon modellerini genişletmeyi de hedefliyor. Şimdi ise ikinci çeyrek içerisinde tanıtılması beklenen Galaxy Fold 2 cihazına dair bazı detaylar ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Fold 2 yakında geliyor

Samsung Galaxy Fold gecikmesi bir işe yaradıSamsung Galaxy Fold gecikmesi bir işe yaradı

Büyük bir ihtimalle Haziran ayından hemen önce sunulması beklenen bu modelin ortaya çıkan özellikleri arasında ekran detayları yer alıyor. Sağlam bir kaynağa göre cihazda 8 inçlik esnek bir AMOLED ekran yer alacak. Bu ekran “ultra thin glass” çok ince esnek cam yapısına sahip olacak. Bu kapsamda telefonun ilk versiyonunda yaşanan sorunların yaşanmaması hedefleniyor. Katlanabilir yapıya sahip yeni Galaxy Fold 2 cihazında 108 megapiksellik bir ana kamera yer alacak. Yerleşik S-Pen ile de gelmesi beklenen Galaxy Fold 2 modelinde yüksek bir ihtimalle işlemci gücü olarak Snapdragon 865’i göreceğiz.

11 Şubat 2020 tarihinde yeni nesil Galaxy S20 serisi ile beraber Samsung Galaxy Z Flip modelinin de tanıtılması bekleniyor. Bu cihazın sızan detaylarına baktığımızda ise 6.7 inçlik Dinamik AMOLED bir esnek ekran göreceğiz. Arka yüzeyinde 12+12 megapiksel olarak çift kameraya sahip olacak cihaz geniş ve ultra geniş açı lensleri bir arada sunacak. 15W hızlı şarj desteğine de sahip olacak olan bu modelde 3300 veya 3500 mAh’lik bir pil göreceğiz. Kablosuz ters şarj teknolojisini de destekleyecek olan cihazın 10 megapiksel selfie kamerası olması beklenirken, Snapdragon 855 Plus işlemci gücü yer alacak. Ekran üzerinde ise inceliği saç teli kalınlığında olan bir panelin bulunması bekleniyor.  


Geliştiriciler Galaxy Fold için kolları sıvadıGeliştiriciler Galaxy Fold için kolları sıvadı
Galaxy Fold 2'nin teknik özellikleri sızdırıldıGalaxy Fold 2'nin teknik özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ