Yeni Galaxy A5 2018 Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Yeni Galaxy A5 2018 Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-12 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Artık 2017 nesil modellerden sonra birçok akıllı telefon modelinde çerçevesiz ekran tasarımı görmeye başladık diyebiliriz. Her üretici gerek amiral gemisinde gerekse orta segment modellerinde çerçevesiz tasarımı tercih etmeye başladılar. Çinli üreticiler tarafnıdan başlatılan bu tasarım çizgisine sonradan LG, Samsung ve Apple gibi şirketlerde katılmaya başladı. LG ise Q6 modeli ile bu çerçevesiz ekran segmentini orta seviyelere indirdi. Şimdi ise Samsung'un başarılı serisi olarak bilinen Galaxy A serisinin yeni modellerinde yeni çerçevesiz ekranlar görmeye başlıyoruz. Son olarak ortaya çıkan Galaxy A5 2018 modelinde tıpkı Galaxy S8 gibi sonsuz ekran teknolojisini göreceğiz.

Samsung şirketinin bir süre öncede yeni nesil Galaxy A serisinde sonsuz ekran özelliğini kullanacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise ortaya çıkan bazı görseller bu tasarım çizgilerini ortaya seriyor diyebiliriz. 2018 model A5 serisi için ortaya çıkan kılıf tasarımlarında sonsuz ekranın Galaxy A5 üzerindeki görüntüsü ortaya çıkıyor. Bu noktada Galaxy A5 modeli tıpkı Galaxy S8 cihazının küçük bir versiyonu olarak gözüküyor. Galaxy S8 benzerliği sadece ekran ile kalmayacak ve Bixby tuşunun Galaxy A5 2018 serisi ile de gelmesi bekleniyor.Arka yüzeyde olacak olan parmak izi tarayıcısı kameranın hemen altına konumlandırılacak.

Galaxy A7 modelinin ise aynı tasarım çizgileri ancak A5 2018 modeline göre daha büyük bir ekrana sahip olması öngörülüyor. Galaxy A5 2018 modelinin kısa bir süre içinde şirket tarafından resmi olarak açıklanması beklenirken şuan için sızıntılar bunlardan ibaret diyebiliriz.





PAYLAŞ