Yeni Galaxy A serisi telefonlar

Yeni Galaxy A serisi telefonlar "Optik görüntü sabitleme" özelliğiyle gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-22 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, şimdiye kadar amiral gemilerine entegre ettiği Optik Görüntü Sabitleme (OIS) teknolojisini Galaxy A serisi cihazlara entegre etmeye hazırlanıyor. Teknoloji dünyasının üreticilerinden Samsung, bu yıl içerisinde Galaxy A serisi akıllı cep telefonlara Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliğini sunacak. Söz konusu bu teknoloji şimdiye kadar Samsung amiral gemileri ile sınırlıydı. Fakat Galaxy A serisine eklenmesi umut verici bir gelişme olarak değerlendirilebilir. 

Optik Görüntü Sabitleme (OIS), fotoğraf ya da video çekimlerinde, titreşim sonucunda ortaya çıkabilecek olan bulanıklıkları ortadan kaldırmaya yönelik bir teknoloji olarak tanımlanabilir. Sadece Samsung değil, diğer akıllı cep telefon üreticileri de OIS özelliğini genellikle ileri teknoloji akıllı cep telefonlarına entegre ediyorlar. Güney Kore merkezli başarılı şirket Galaxy A serisinde yer alan cihazlar için ise Elektronik Görüntü Sabitleme (EIS) adı verilen daha ucuz (ve daha az etkili) bir çözüme güveniyor.

Samsung Galaxy A Serisi Artık Türkiye'de!Samsung Galaxy A Serisi Artık Türkiye'de!

OIS destekli cihazlar bu yıl içerisinde gelecek

Bu durum yakın zaman içerisinde değişecek. Kore merkezli olan SisaJournal'den gelen rapora göre Samsung, 2020 yılının ikinci yarısında piyasaya girerek kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Galaxy A serisi telefon modeline OIS teknolojisini entegre edecek. Bu özellik genellikle premium Galaxy A serisi telefonlar ile sınırlı olmayacak ve şu an için konuyla ilgili olarak başka bir ayrıntı da olmayacak. Şu ana kadar, OIS desteğine sahip olan ve amiral gemisi niteliğine sahip olmayan iki Samsung akıllı cep telefonu mevcuttur. Her iki cihaz ise geçtiğimiz yıl satışa sunulan Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite modelleriydi.


2016 Model Galaxy A Serisi Tanıtıldı2016 Model Galaxy A Serisi Tanıtıldı
Çin'e Özel Yeni Galaxy A Serisi Telefonlar TanıtıldıÇin'e Özel Yeni Galaxy A Serisi Telefonlar Tanıtıldı
Samsung, Galaxy A serisi ile kanatlandıSamsung, Galaxy A serisi ile kanatlandı

PAYLAŞ