Yeni Forza Horizon Meksika'da geçebilir - Haberler - indir.com

Yeni Forza Horizon Meksika'da geçebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-05 12:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Xbox'ın en popüler oyun serilerinden biri olarak anılan yarış oyun serisi Forza'nın yeni oyunu Forza Horizon 5, Meksika'da geçecek gibi gözüküyor. 

Oyun dünyasının sevilen yapımlarından biri olan ve popülerlik kazanan Forza Horizon 5'ın yeni oyunu ile ilgili olarak neredeyse henüz hiç bir bilgi bulunmuyor. Fakat geçtiğimiz saatler içerisinde oyunun nerede gerçekleşecek belli olmuş olabilir. Geçtiğimiz haftalar içerisinde Windows Central’dan Jez Corden, Meksika'ya gitmek istediğini dile getiren bir paylaşım yaparak, aynı zamanda bu paylaşıma bir araba emojisi ekleyerek bu düşüncelerin oluşmasını sağladı. Buna ek olarak yapılan paylaşıma cevap olarak ise VentureBeat’ten Jeff Grubb, İspanyolca eğitimi almaya başladığını dile getirdi. Elbette ki bu paylaşımlar herhangi bir anlam ifade etmiyor ancak geçtiğimiz günlerde Jeff Grubb bir podcast'e katıldı.

Forza Horizon 4 demo sürümü erişime açıldı!Forza Horizon 4 demo sürümü erişime açıldı!

Katılmış olduğu Iron Lords Podcast isimli programda Corden ile arasında gerçekleşen bir sohbetin Forza Horizon 5 ile ilgili olduğunu dile getirdi. Yani herhangi bir resmiyet olmasa da yeni oyun Meksika'da geçecek gibi gözüküyor. Bu olaylardan da önce oyunun Japonya'da geçeceğine dair bir takım söylentiler gündem de yerini almıştı. Jeff Grub'ın birçok doğru bilgiyi önceden aktararak bilgilendirme yaptığını da belirtmek gerekir. Forza Horizon 5 adlı oyunun ne zaman çıkış yapacağı şu an için bilinmiyor ancak güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilere göre oyunun bu yıl içerisinde çıkacağı düşünülüyor. Eğer bu yıl içerisinde çıkacak olursa gelecek aylarda düzenlemesi beklenen E3'te duyurulma ihtimali bir hayli yüksek.


Forza Horizon 4'teki tüm arabaların listesi!Forza Horizon 4'teki tüm arabaların listesi!
Forza Horizon 4 hızla yükseliyorForza Horizon 4 hızla yükseliyor
Forza Horizon 4'ün Türkiye satış fiyatlarında düşüş gerçekleştiForza Horizon 4'ün Türkiye satış fiyatlarında düşüş gerçekleşti

PAYLAŞ