Yeni Facebook tasarımına nasıl geçilir? - Haberler - indir.com

Yeni Facebook tasarımına nasıl geçilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-29 15:01:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en çok kullanıcıya sahip olan platformu Facebook’un kısa süre önce masaüstü tarafında yeni bir tasarım denemeye başladığı biliniyor. Facebook bu yeni tasarımını herkese sunmaya başlarken, gelin şimdi Facebook karanlık mod nasıl açılır? Bunun cevabını vermeye çalışacağız. Facebook, uzun bir süredir Türkiye dahil olmak üzere tüm kullanıcılarına yeni tasarımı göndermeye başladı. Çok yakın zamanda herkes tarafından aktif edilebilecek olan bu yeni tasarıma geçmek ise oldukça basit durumda. İlk olarak tarayıcıdan girdiğiniz Facebook ana sayfasının sağ üst köşesindeki ok işaretine basmanız gerekiyor. Gelen seçeneklerden ise “Yeni Facebook’a Geçiş Yap” seçeneği ile yeni arayüzü aktif hale getirebilirsiniz.

Facebook’un yeni arayüzüne nasıl geçilir?

Facebook ve Instagram Avrupa'daki görüntü kalitesini kısıtlandırdıFacebook ve Instagram Avrupa'daki görüntü kalitesini kısıtlandırdı

Yeni geçiş yaptığınız bölümden ayrıca koyu arayüz modunu da aktif edebilirsiniz. Bu sayede tüm arayüz kararacak ve daha düşük ışıklı ortamlarda Facebook gezintinizi kolay bir şekilde yapabileceksiniz. Özellikle gece kullanımlarında parlak ışık göz yorgunluğu yaparken, daha çok laptop kullanıcılarının bu moda sevineceğini söyleyebiliriz. Kullanıcılar dilerlerse yine aynı bölümden eski tasarıma geri dönüş yapabilirler.

Yeni Facebook arayüzü eskiye göre daha modern ve şık bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz. Yeni tasarımda gerekli tüm seçenekler sayfanın sol ve üst bölümünde toplanırken, Facebook’un eski popülerliği olmasa da hala yoğun bir şekilde kullanıldığını belirtelim. Platformun en sık ve yoğun kullanıldığı alanın ise mobil platform olduğunu da söyleyelim.


Facebook kazançları iyice düştü! Şirket zararın eşiğinde!Facebook kazançları iyice düştü! Şirket zararın eşiğinde!
Zoom iOS kullanıcı verilerini Facebook'la paylaşıyor!Zoom iOS kullanıcı verilerini Facebook'la paylaşıyor!

PAYLAŞ