Yeni Call of Duty Warzone güncellemesi bekleneni verecek - Haberler - indir.com

Yeni Call of Duty Warzone güncellemesi bekleneni verecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-05 20:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Son dönemin popüler oyunu olan Call of Duty: Warzone için oyunun geliştiricisi olan Infinity Ward, ortaya atılan yeni güncelleme adı altındaki iddialarını doğruladı. Call of Duty: Warzone, 10 Mart 2020 tarihinde piyasaya sürülmüş olup PlayStation 5 ve Xbox Series X oyun konsolları için hazırlıkları sürüyor. Battle Royale oyun pazarında rekabet bir hayli kızmaya devam ediyor. Diğer yandan Xbox Series X ve PlayStation 5 oyun konsolları için de gün sayılırken, oyuncular bir an önce yeni konsollara kavuşmak istiyorlar. Infinity Ward tarafında ise bu mesele yakından inceleniyor. Oyun dağıtıcısı olan Activision’a ve Infiinity Ward’a yakın kaynaklardan olan Charlie Intel adlı bir platform yeni bir röportaj yayınladı.

Yeni Call of Duty: Warzone güncellemesi dikkat çekiyor

Call of Duty Mobile hilecilere karşı tavizsiz cezalandırma yöntemi uygulayacakCall of Duty Mobile hilecilere karşı tavizsiz cezalandırma yöntemi uygulayacak

Taylor Kurosaki’nin konuk olduğu söz konusu röportajda bu yıl satışa sunulması beklenen konsollar ele alındı. Ana teması aksiyon olan FPS oyunu Warzone’nun hikaye ve işleyişinden sorumlu olan Taylor Kurosaki, GamerGen’e konuştu. Bu noktada “Infinity Ward, bu oyunu PlayStation 5’i ve Xbox Series X’i desteklemek için güncelleyecek. Bu konsollar, Warzone’un geleceği için tasarladığımız içerik planlarının bir parçası olarak hizmet verecek. Ben bundan eminim.” “Biliyorum ki bu oyun için yaptığımız planlar uzun bir süre gündemde kalacak. Yeni sistemler piyasaya sürüldüğünde ve kullanılabilir hale getirildiğinde onları destekleyeceğimizden eminim.” Sözlerini dile getirdi.

PlayStation 5 oyun konsolunun 20 Kasım 2020 tarihinde çıkış yapması bekleniyor. Rakip konsol Xbox Series X’in ise çıkış tarihi olarak 26 Kasım 2020’de gerçekleşmesi bekleniyor. Oyun pazarında olduğu kadar oyun konsolu pazarında da sıkı bir rekabet olacak. Özellikle iki konsolunda 4K 60 FPS gibi destekler ile çıkış yapması şimdiden oyuncuları heyecanlandırıyor diyebiliriz.


Call of Duty Mobile Ramazan dönemine özel yeni içeriklerCall of Duty Mobile Ramazan dönemine özel yeni içerikler
Call of Duty: Mobile 6. sezon vahşi batı temasıyla başlayacakCall of Duty: Mobile 6. sezon vahşi batı temasıyla başlayacak

PAYLAŞ