Yeni Call of Duty Oyunu Sesini Duyurdu! - Haberler - indir.com

Yeni Call of Duty Oyunu Sesini Duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 14:50:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Sosyal Medya

3 yapımcı şirket tarafından ortak geliştirilen Call of Duty serisi, geçtiğimiz yıllarda Black Ops 4 ile büyük dikkat çekti. Oldukça dikkat çeken bu oyunun ardından yeni yılın oyunu geliştirme sırasında Infinity Ward'a geldi.

Infinity Ward, Modern Warfare serilerinde Ghost ve Infinite Warfare gelişiminde oldukça katkısı olmuştu. Son oyunu 2016'da piyasaya sürülen şirketin, oyunu planlamalara göre bu yıl çıkması bekleniyor. Şirketin topluluk yöneticisi de yaptığı paylaşımlarla bunu ortaya döküyor.

Call of Duty, PS 5 çıkış tarihini yanlışlıkla açıkladıCall of Duty, PS 5 çıkış tarihini yanlışlıkla açıkladı

pic.twitter.com/zsImJQULPt — Ashton Williams (@ashtonisVULCAN) 2 Ocak 2019

Ghost 2 mi Geliyor?

Yapılan paylaşımlarda, kuru kafaların öne çıkması oldukça dikkat çekiyor. Infinity Ward ile kuru kafaları birleştirdiğimizde ortaya Modern Warfare 2'nin ana karakteri Simon"Ghost" Riley çıkıyor. Spoiler olmadan söyleyelim, Simon Riley'in yeni bir oyunda görünmesi pek mümkün değil. Bunun olması için yeni oyunun Modern Warfare 2 tarihinden önce geçmesi gerekiyor.

Yapılan bu paylaşımlar, tasarımlarıyla oldukça ürpertirken Call of Duty: Ghosts oyununa işaret ettiği de düşünülüyor. Bazı kaynaklar ise yeni oyunun Ghost 2 olmayacağı konusunda tartışmalar yaşıyor. Activison bu konuya, (sosyal medya paylaşımlarının hızlandığını gözlemlersek) bir hızlılık getirerek duyuru yapacaktır.


Call of Duty: Black Ops 4 için açık beta tarihi açıklandıCall of Duty: Black Ops 4 için açık beta tarihi açıklandı
Call of Duty Mobile Sürümü SızdırıldıCall of Duty Mobile Sürümü Sızdırıldı
Call of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri belli olduCall of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri belli oldu

PAYLAŞ