Yeni Bütçe Dostu Coolpad Cool Play 8 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni Bütçe Dostu Coolpad Cool Play 8 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-18 11:51:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Her ne kadar ülkemizde Xiaomi ve Huawei olarak popüler Çinli telefon üreticileri bilinse de, bu kapsamda birçok marka global pazarda bulunuyor. Bunlardan birisi olan Coolpad adlı üretici tarafından gerek tasarımı gerekse donanımı ile ön plana çıkan yeni bir Coolpad Cool Play 8 modeli tanıtıldı. Tam bir fiyat performans ürünü olarak karşımıza çıkan bu model Çin de gerçekleşen bir etkinlik ile beraber tanıtıldı. 2018 modasına uygun olarak cihazın çentikli tasarıma sahip olarak geldiğini görüyoruz. Oldukça ince çerçevelere sahip olan bu model bu sayede yüksek bir ekran gövde oranı sunmayı başarıyor. Şık tasarımlı Cool Play 8 modelinin teknik detaylarına gelecek olursak, modelde sekiz çekirdekli MediaTek MT6750 işlemcisi bulunuyor.

Cool Play 8 Teknik Detaylar

Xiaomi'den İlginç Yapıda Bir Ürün GeliyorXiaomi'den İlginç Yapıda Bir Ürün Geliyor

MediaTek işlemcisinden gücünü aldığını söylediğimiz modelde 4 GB RAM ile beraber 64 GB’lık dahili depolama alanı yer alıyor. Fiyat performans anlamında yeterli bir bellek boyutuyla gelen modelde çift arka kamera görüyoruz. Ayrıca cihaz geniş ekranı ile de dikkatleri çekiyor. Baktığımız zamanda modelde 6.2 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü IPS LCD bir panel görüyoruz. Arka yüzeyde yer alan kameralar 16 + 2 megapiksel olarak karşımıza çıkarken cihaz kutu içerisinden Android 8.1 işletim sistemi ile çıkıyor.

Xiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Coolpad Cool Play 8 Özellikler

  • MediaTek MT6750 işlemci
  • 4GB RAM, 64GB depolama
  • 6.2 inç Full HD+ IPS LCD ekran
  • 16MP+2MP çift arka kamera
  • 8MP ön kamera
  • Android 8.1 Oreo işletim sistemi
  • 4000 mAh batarya

Cihaz gri ve kırmızı renk seçeneklerine sahip olacak ve modelin 145 dolar seviyelerinde bir fiyata sahip olması bekleniyor. Cihazın bu fiyatının Çin’e özel olacağı ve henüz modelin ülkemiz dahil başka ülkelerde satışa çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor.


Xiaomi Yeni Bedside Lamp 2'yi DuyurduXiaomi Yeni Bedside Lamp 2'yi Duyurdu
Honor Play Rakibi Xiaomi Play Çıkış Tarihi Belli OlduHonor Play Rakibi Xiaomi Play Çıkış Tarihi Belli Oldu
Xiaomi Mi 8 Lite İçin Android 9.0 MüjdesiXiaomi Mi 8 Lite İçin Android 9.0 Müjdesi

PAYLAŞ