Yeni bir Windows 10 internet bağlantı hatası ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Yeni bir Windows 10 internet bağlantı hatası ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-21 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Mayıs ayının sonu ile beraber yeni 2004 sürümünü kullanıma sunan Microsoft şirketi, o zamandan beri çeşitli hatalar ile uğraşmaya devam ediyor. 2004 sürümünün yayınlanması ile beraber birçok hata ile uğraşmaya devam eden marka, hataların çoğunu da çözmüş durumda. Diğer yandan yeni güncellemeler geldikçe, başka hatalarda karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Windows 10 için internet bağlantısı hatası karşımıza çıktı. Konu ile alakalı açıklamada bulunan Microsoft, hatayı kabul etmiş durumda. Sorun hakkında ise üzerinde çalıştıklarını belirtiyorlar.

Yeni Windows 10 internet bağlantı hatası ortaya çıktı

Eski Mac şefinden Windows'la ilgili önemli açıklamalarEski Mac şefinden Windows'la ilgili önemli açıklamalar

Temmuz ayına girmemiz ile beraber Windows 10’un Mayıs 2004 güncellemesinin kullanım oranı yüzde 7 seviyesine ulaştı. 1909 sürümünden memnun olan kullanıcıların bir kısmı ise güncellemeyi henüz yapmamış durumda. Güncellemelerin yüklenmesi noktasında oldukça yol kat edilirken, sorunlar devam etmeye sürüyor. Yeni güncelleme ile gelen hata ise bağlantı hatası oluyor.

Windows 10 bağlantı hatası ile beraber sağ alt tarafta bulunan internet simgesinin üzerinde ünlem işareti çıkıyor. Microsoft’a göre sorundan etkilenen kullanıcılar aslında çevrimdışı değil. Ünlem işaretinin gelmesine rağmen birçok kullanıcı tarayıcı üzerinden internet sitelerine erişim sağlayabiliyorlar. Bu sorun ile beraber Microsoft’a bağlan uygulamalar internete erişim sağlayamıyor. Bunlar ise Microsoft 365, OneDrive, Cortona ve Microsoft Store oluyor. Bu uygulamalar haricinde Spotify’da internete bağlanamıyor. Bağlantı hatasını kabul eden Microsoft, sorun üzerinde çalıştıklarını ifade ediyor.


17 senelik Windows Server DNS hatası çözüldü17 senelik Windows Server DNS hatası çözüldü

PAYLAŞ