Yeni bir strateji ve yönetim oyunu eDominations - Haberler - indir.com

Yeni bir strateji ve yönetim oyunu eDominations

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-10 13:23:27
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : İnceleme

Son zamanların en popüler kategorilerinden olan ülke yönetimi oyunlarına bir yenisi eklendi. Liderlik ve yönetme yönleri ağır basan kişilere yönelik hazırlanan eDominations içinde stratejik hamleler, siyasi oyunlar, gazetecilik performansı gibi bir çok özelliği oyun severlerin beğenisine sunuyor. Liderlik vasıflarının üzerinde çalışabilme imkanı sunan eDominations, , oyuncularına seçecekleri 78 farklı ülkeden biriyle ilerleme şansı tanıyor.

Seviye atladıkça oyunculara açılan yeni görevlerden oluşan oyunda mevcut dünya haritası üzerinden hamle yapmak mümkün. Oyuncular açılan harita penceresinden topraklarını satabilir, başka bir ülkeye saldırabilir veya bonus kazanmak için bir takım hamleler yapılabilir.

Çağın en önemli noktası olan ekonomi üzerine giderek bir takım stratejiler geliştirilen oyunda, oyuncular kendi ideolojilerini mevcut ülkelerine veya tüm dünyaya duyurmak için gazete başta olmak üzere tüm yayın organlarını kullanabilirler. Oyuncuların yapması gereken mevcut ülklelerinin başkanı, bakanı, milletvekili, parti başkanı ve askeri birlik komutanı gibi görevleri alarak, gücünü dünyaya diplomatik olarak kabul ettirmek.

Browser tabanlı  olarak oynanan eDominations"ta stratejik olarak nüfuzlu ülkelere komşu olarak, veya bu ülkelerle iyi ilişkiler kurarak önemli güçler elde edilebilir. Oyun siyasetle ilgili olan oyuncuların beğenisini almış durumda.  Piyasaya sürülüşünün üzerinden henüz 5 ay gibi kısa bir süre geçmiş olmasına karşın, halihazırda geniş kitlelere ulaştı ve kemik oyuncu kitlesini oluşturmayı başardı.





PAYLAŞ