Yeni başlayanlar için en iyi Overwatch karakterleri hangileri? - Haberler - indir.com

Yeni başlayanlar için en iyi Overwatch karakterleri hangileri?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-14 22:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Son dönemlerin en popüler oyunlarından bir tanesi olan Overwatch oyuna yeni başlayanlar için büyük bir soru işareti olabilir. Fakat oyunda farklı karakterlerle oynamaya devam ettikçe ve bol bol pratikle çok daha üst seviyeye geçiş yapabilmeniz ve iyi oyuncular arasında olabilmeniz mümkün. Eğer oyuna yeni başladıysanız yeni başlayanlar için hazırladığımız en iyi Overwatch karakterlerine göz atarak farklı seçimler yapabilirsiniz. 

Overwatch İçin 5 Harika İpucu

OVERWATCH sistem gereksinimleriOVERWATCH sistem gereksinimleri

Saldırı

Saldırı için, Soldier: 76’yı seçebilirsiniz. Silahları, yetenekleri ve kontrolleri ile kolay olan karakteri birçok oyun seviyesinde sağlam, güvenilir durumda.

Savunma

Eğer kolay bir savunma karakteri istiyorsanız Bastion'ı seçin. Özel yeteneklerini doğru bir şekilde kullanmaya başladığınızda güçlü bir oyuncu olabilirsiniz.

Tank

Tank konusunda her zaman Roadhog bir adım önde. Zincirli Kanca'yı takma noktasında zorlanabilseniz de pratik ile bu sorunu aşabilirsiniz.

Destek

Mercy, ölümsüzler arasında yer alıyor. Ölü takım arkadaşlarını yeniden canlandırmanın yanı sıra sürekli olarak iyileştirmeler yapabilir ve hasar arttırıcılarla arkadaşlarınıza avantaj sağlayabilirsiniz. Ateş hattından uzak durduğunuz sürece oyunda her zaman başarılı olabilirsiniz

Hangi Overwatch karakterini seçeceksiniz?

Yeni eklenen karakterler ile birlikte karakter seçimi gün giderek zorlaştığı Overwatch’ta oyun tarzınıza uygun pek çok karakter bulabilirsiniz. Yukarıda sunduğumuz öneriler sadece başlangıç adına size avantaj sağlayacağı gibi oyunda ilerledikçe daha farklı seçimler yapmanız gerekecektir. Beklemediğiniz ya da düşünmediğiniz pek çok karakter dahi oynadığınız takdirde sizin için iyi bir seçim olabilir. Bu açıdan oyun karşılaştırmaları arasında bol bol antrenman yaparak yeni karakterler ve yeteneklere yönelmeniz çok daha uygun. 

Overwatch Sistem Gereksinimleri Belli Oldu


İlgili uygulamalar
Overwatch ikinci yıl etkinlikleri için tarih verildiOverwatch ikinci yıl etkinlikleri için tarih verildi

Overwatch Oynanış Videosu


PAYLAŞ