Yeni Aynasız Fujifilm X-E3 Modeli Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni Aynasız Fujifilm X-E3 Modeli Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-08 14:00:15
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Son günlerde fotoğraf makinesi üretici markalarından yeni aynasız modeller görmeye başladık. Şimdi ise yine bunlardan birisi olan Fujifilm cephesinden orta segment denilebilecek rangefinder stili aynasız fotoğraf makinesi modeli X-E3 tanıtıldı. Bir önceki cihaz olan X-E25'in güncellenmiş bir modeli olarak nitelendirebileceğimiz model 24.3 megapiksellik X-Trans CMOS III görüntü sensörü ve X-Processor Pro görüntü işlemcisine sahip olarak geliyor. Gövde kalitesi olarak magnezyum alaşım bir yapı ile üretilen X-E3 modeli kompakt gövdesine nazaran yüksek performans seven kullanıcılar için oldukça uygun bir model diyebiliriz. Yeni Fujifilm X-E3'ün gelin teknik detaylarına göz atalım.

Cihaz odak noktası tarafında 325 olarak belirlenmiş durumda ve modelin arka yüzeyinde 3 inç büyüklüğe sahip sabit bir dokunmatik ekran paneli bulunuyor.  2.36 milyon noktaya sahip bu ekran yüzde 100 kapsama alanı sunarken elektronik bir vizör ile geliyor. Cihaz bağlantı girişleri noktasında USB 2.0, microHDMI ve mikrofon girişi kullanabiliyor. Diğer yandan kablosuz teknolojiler tarafında Wifi ve Bluetooth ile mobil ve bilgisayarlara bağlantı gerçekleştirebiliyor. Akıllı telefonlara ayrıca kablosuz olarak görüntü aktarımı yapılabiliyor. Bu yeni X-E3'ün video yetenekleri arasında ise 30 kare Full HD haricinde 4K video desteğide bulunuyor.

Fujifilm X-E3 modeli 900 dolardan gövde fiyatı bulunurken modeli 18-55 mm kit lens ile satın almak isteyen kullanıcılar 1300 dolar ve 23 mm F2 R WR lens ile almak isteyen kullanıcılar ise 1150 dolar ödemek zorunda kalacaklar.





PAYLAŞ