Yeni Assassin's Creed yakında tanıtılabilir - Haberler - indir.com

Yeni Assassin's Creed yakında tanıtılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-29 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının sevilen serisi olan Assassin’s Creed hayranları tarafından yaklaşık 1.5 yıl gibi bir süredir yeni bir oyun bekleniyor. Ubisoft’un en sevilen oyun serilerinden birisi olan bu yapımın yeni oyunu için bir süredir sessizliğini koruyan şirketin, yakın ve güvenilir kaynaklarından birisi yeni Assassin’s Creed’in yakın zamanda duyurulacağını iddia etti. Assassin’s Creed serisine son olarak 2018 yılında Assassin’s Creed Odyssey oyunu çıkış yapmıştı. O oyundan beri yeni bir oyun gelmezken, antik Yunanistan’da geçen Odyssey’in sonrasında bir sonraki oyunun Viking döneminde geçeceği konuşuluyor.

Assassin’s Creed’in yeni oyunu yakında duyurulabilir

Tinder hassas kullanıcı verilerini paylaşma suçlamasıyla karşı karşıya!Tinder hassas kullanıcı verilerini paylaşma suçlamasıyla karşı karşıya!

Yakında duyurulması beklenen bu oyun için güvenilir sızıntıları ile bilinen Twitter kullanıcısı Shinobi602, yeni Assassin’s Creed oyununun çok yakında çıkış yapacağını iddia etti. Yeni oyunun ne zaman duyurulacağına dair gelen soruya olumlu bir yanıt veren bu isim başka bir takipçisine ise oyunun yakında geleceğini söyledi. Shinobi602 tarafından oyunun ne zaman açıklanacağı bildiğini söylerken, yakında duyurulacağını iddia etti. Ancak koronavirüs nedeniyse E3 2020’nin iptal edilmesinin ardından Ubisoft’un yeni Assassin’s Creed’i ne zaman duyuracağını tahmin etmek bir hayli zor diyebiliriz.

Geliştiricilerin beklentisine göre ise planlananların E3 duyurusunun internet üzerinden gerçekleşmesi bekleniyor. Xbox başkanı Phil Spencer, oyuncuların Xbox Series X’e gelecek oyunları görmek için çok fazla beklemek durumunda kalınmayacağını açıklamıştı. Bu açıklama bir sonraki Assassin’s Creed oyununun da yer alacağı ve Microsoft sunumuyla beraber sunulacağı da beklentiler arasında bulunuyor. Şuan için söylentiler iddialardan ibaret olurken, Ubisoft’un Assassin’s Creed oyunu için sessizliğinin koruduğu biliniyor. Söylentilere göre ise bakalım oyun için şirket önümüzdeki haftalarda sessizliğini bozacak ve bu yeni oyununun duyurusunu gerçekleştirecek mi göreceğiz. Şuan için bilinenlerin bunlar olduğunu söyleyelim.


Epic Store'da kısa bir süreliğine Assasin's Creed Syndicate ücretsizEpic Store'da kısa bir süreliğine Assasin's Creed Syndicate ücretsiz
Assasin’s Creed II, Uplay’de ücretsiz oluyorAssasin’s Creed II, Uplay’de ücretsiz oluyor

PAYLAŞ