Yeni araştırma Galaxy S10’u kamera konusunda birinci yaptı! - Haberler - indir.com

Yeni araştırma Galaxy S10’u kamera konusunda birinci yaptı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-23 18:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

DxOmark tarafından yapılan yeni araştırma ile birlikte dünya genelinde en iyi kamera performansına sahip telefonun Galaxy S10+ olduğu belirtildi. İşte konuyla ilgili detaylar. 

Merak Edilen Samsung Galaxy 10 Hakkındaki Tüm Bilgiler 

Huawei'den Samsung Galaxy S10 Göndermesi YapıldıHuawei'den Samsung Galaxy S10 Göndermesi Yapıldı

Samsung tarafından piyasaya sunulan Galaxy S10+ piyasaya yeni çıkmasına karşın performansı ile rakiplerini geride bıraktı. Öyle ki DxOmark tarafından yayınlanan yeni raporda, Galaxy S10+ arka kamera performansının tüm rakiplerini geride bıraktığı belirtildi. Arka kamerada yakalanan bu başarı, zirvede yer alan Mate 20 Pro’yu da geride bırakırken cihazın ön kamerası da yine birinci oldu.  En iyi Selfie kamerası olarak lanse edilen Galaxy S10+ kamerası bu anlamda kamerayı önemseyenler için piyasadaki en iyi alternatif olduğunu gösterdi. 

Seramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldü

DxOmark Galaxy S10 serisini parlattı!

Piyasaya sürüldükten sonra sadece 2 gün içinde DxOmark raporu ile birlikte adeta parlatılan Galaxy S10 serisi, tüm dünya performansı ile konuşulmaya başlandı.

Galaxy S10+ modelinin DxOmark puanı 109 olarak açıklandı. Fotoğrafta 114 puan alan cihaz, video konusunda 97’de kaldı ve ortalama puanı bu nedenle düştü. Fakat buna rağmen birinciliği alan cihaz, pek çok farklı modu ve özelliği ile dikkat çekti.

Şu ana kadar en iyi kamera performansına sahip olduğu görülen Galaxy S10+ mobil fotoğrafçılığa da inceden göz kırpıyor. Performans raporu ise şöyle; 

Samsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken Gözüktü 


Samsung, Galaxy S10 ile Kendini Zirveye Taşıyor!Samsung, Galaxy S10 ile Kendini Zirveye Taşıyor!
İşte tüm detayları ile Samsung Galaxy Foldİşte tüm detayları ile Samsung Galaxy Fold

PAYLAŞ