Yeni Apple ürünlerinin çıkış tarihleri açıklandı - Haberler - indir.com

Yeni Apple ürünlerinin çıkış tarihleri açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-29 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’ın yeni nesil iMac, iPad Pro ve Apple TV modeller için merakla beklenen yurt dışı çıkış tarihi belli oldu. Bu tarihin Türkiye için de geçerli olması bekleniyor diyebiliriz. Birden fazla kaynaktan gelen detaylara göre yeni iMac, iPad Pro ve Apple TV modellerini 21 Mayıs tarihinde resmi olarak göreceğiz. 21 Mayıs tarihi henüz ortaya çıkanlara göre yurt dışı için verilmiş bir tarih olduğunu belirtelim. Türkiye tarihi daha farklı veya geç olabilme ihtimali bulunuyor. Ancak ürünlerin bu tarihte Türkiye’de de elde edilebilir olabileceği düşünülüyor.

Yeni iMac, iPad Pro ve Apple TV yakında geliyor

Apple iMac Pro üretimini sonlandırıyorApple iMac Pro üretimini sonlandırıyor

Diğer yandan Apple’ın büyük bir ihtimalle takip aksesuarı olan AirTag ürününün 21 Mayıs tarihinde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Yeni ürünler arasında yeni iPad Pro modelinin Apple’ın ilk etapta Mac’lerde kullandığı M1 işlemcisine sahip olacak. Ürünler bu noktada yüksek bir performansa sahip olacak. Diğer yandan 12.9 inç’lik iPad Pro modeli inanılmaz parlak mini LED ekran kullanılıyor olması da dikkat çekiyor. Apple’ın yeni ürünleri arasındaki 24 inç iMac’de dikkat çekiyor. Bu yeni ürün tasarımı ile hem iyi hem de kötü yorumlar alıyor. M1 işlemci kullanan bu ürün, birçok farklı renk ile geliyor.

Apple’dan henüz resmi olarak bir 32 inç yeni nesil iMac gelmedi. Ancak büyük bir ihtimalle 2021 bitmeden karşımıza çıkması bekleniyor.


Apple iMac M1 rengarenk seçeneklerle geldi!Apple iMac M1 rengarenk seçeneklerle geldi!
Apple, Mac bilgisayarlar için uzatılmış garanti satacakApple, Mac bilgisayarlar için uzatılmış garanti satacak

PAYLAŞ