Yeni Apple TV Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni Apple TV Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-10 12:30:41
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Aslında piyasada olan fakat çok fazla bilinmeyen bir Apple ürünü olan Apple TV, yeni eklenecek özellikleri ortaya çıkmaya başlayınca tekrar gündeme oturdu. Dün yapılan Apple etkinliğinde Apple TV'nin tüm özellikleri ortaya çıktı. 

Apple TV, Siri desteği ile birlikte tanıtıldı. Siri, bu cihazın en önemli parçalarından birini oluşturuyor. Kullanıcının sesli komutlarını algılayıp işleme sokabiliyor. Örneğin "bana aksiyon filmlerini aç" denildiği zaman Siri hemen aksiyon filmlerini size gösteriyor ya da "Jackie Chan filmleri" dediğimizde sadece o aktörün filmleri televizyonda listeleniyor. Siri arama konusunda çok titiz ve detaylı sonuçlar veriyor.

Apple TV

Cihaz App Store'a bağlantı kurabiliyor ve burada cihaza uygun uygulamaları indirip Apple TV'de kullanabilirsiniz. App Store'da yayınlanan oyunları indirip Apple TV'de oynayabilirsiniz. Cihazın kumandasında yer alan TouchPad ile hem oyun oynamak kolaylaştırılmış hemde menüler arasındaki geçiş tuşlara göre daha basit bir hal alıyor. 

Kumandanın baştan aşağı yenilendiği Apple TV'de hareket sensörü de eklenmiş ve kumanda oynatıldığında ekran üzerinden seçim yapılabiliyor. Kumandadaki Siri butonuna basıldığında Siri hemen aktif oluyor. Apple TV'nin 32 ve 64 GB'lık iki versiyonla Ekim ayı sonuna doğru satışa çıkması bekleniyor.





PAYLAŞ