Yeni Apple TV 4K Daha Güçlü Bir Şekilde Geliyor - Haberler - indir.com

Yeni Apple TV 4K Daha Güçlü Bir Şekilde Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-13 16:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple bugün düzenleyeceği etkinlik kapsamında birçok ürün tanıtılacak. Bu ürünlerden iPhone 8 ailesi etkinliğin gözdesi olacakken bu seri haricinde Apple'dan birçok yeni üründe göreceğiz. iOS 11 Golden Master sürümünden gerçekleşen sızıntılar ile iPhone X'e dair ve iPhone 8 ailesine dair teknik detaylar gözükmeye başlamıştı. Ayrıca Apple'ın diğer cihazlarından da bilgiler gelmeye başladı. Ortaya çıkanlara göre yeni güçlü Apple TV ürünü hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Troughton ' Smith adlı geliştiriciye göre Apple'ın yeni set üstü TV modeli olan Apple TV 4K adı ile gelecek.

2017 model iPad Pro serilerinde olduğu gibi üç çekirdekli A10X Fusion işlemcisine sahip olacak olan bu modelde 3 GB RAM yer alacak. Son model olan dördüncü nesil Apple TV serisinde Apple A8 işlemci ve 2 GB RAM yer alıyordu. Bu noktada yeni Apple TV için selefi modeline göre çok daha güçlü bir cihaz olacağını dile getirebiliriz. Bu yeni Apple TV ürünü 4K'nın büyük boyuta sahip video dosyalarını destekleyeceği ve oynatacağı için donanım tarafında bu güncellemeler ve geliştirmeler yapılmış durumda. Öyle ki 4K içeriği oynatmak ve desteklemek için iyi bir donanım yapısına ihtiyaç duyulmaktadır.

Daha önceki Apple TV ipuçlarında ise cihazın 2160p çözünürlük ve HDR10 ' Dolby Visioh HDR video desteklerini sunabileceği ifade ediliyordu. 4K video içeriğinin cihaz ile akışı için en az 15 Mbps'lik bir bağlantı hızı gerekecek.





PAYLAŞ