Yeni Apple TV, 120Hz ile gelebilir - Haberler - indir.com

Yeni Apple TV, 120Hz ile gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-07 10:39:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın sahip olduğu başarılı ürün serilerinden birisi olan Apple TV’nin yeni versiyonu hakkında önemli bazı detaylar ortaya çıktı. iOS işletim sisteminin 14.5 beta sürümünde ortaya çıkan yeni detaylara göre yeni Apple TV modelinde 120 Hz desteği görebiliriz. Piyasada yer alan Apple TV 4K modelinin ise 120 Hz teknolojisine yazılım güncellemesi ile sahip olamayacağı belirtiliyor. 60 Hz’de 4K çözünürlük sunan Apple TV 4K modelinde HDMI 2.0 bağlantısı bulunurken, HDMI 2.1 bağlantısının kullanılacağı ve bu sayede ise 120 Hz desteği sunulacağı belirtiliyor.

120 Hz sayesinde ise hem arayüzün hem de oyunların çok daha akıcı bir deneyim sunması bekleniyor. Diğer yandan aksiyon sahnelerinde de yeni modelin daha iyi bir deneyim sunacağını belirtelim. Bu özelliklerden faydalanmak için ise 120 Hz uyumlu bir televizyona sahip olmanız gerekecek.

Apple TV YouTube uygulamasına beklenen özellik geldiApple TV YouTube uygulamasına beklenen özellik geldi

Yeni Apple TV, 120 Hz desteğiyle gelebilir

Bazı kaynaklara göre ise yeni cihazda A12 işlemcisinin bulunacağı belirtilse de, yeni nesilde daha yeni bir işlemcinin de kullanılma ihtimali bulunuyor. Yeni Apple TV ile ise uzaktan kumanda desteği olacağı iddiaları da bulunuyor. Kaynaklara göre yeni modelin yolda olduğu belirtilse de, cihazın ne zaman satışa sunulacağını henüz belirtmiyor. Modele dair daha fazla bilgi ve detayın ilerleyen günlerde gün yüzüne çıkması bekleniyor. Şuan için yeni nesil Apple TV hakkında bilinenlerin bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.


Apple TV, A12 ve A14 çip ile gelebilirApple TV, A12 ve A14 çip ile gelebilir
Apple Watch, Apple TV, Apple Fitness için sorun giderilmesi için çalışmalar başladıApple Watch, Apple TV, Apple Fitness için sorun giderilmesi için çalışmalar başladı

PAYLAŞ